NHL

Maalitykki Eeli Tolvanen himoitsee läpimurtoa NHL:ään: ”Hänen kroppansa on paljon parempi kuin aiemmin”

Julkaistu:

NHL
Eeli Tolvanen uskoo olevansa valmis nappamaan vakituisen pelipaikan Nashville Predatorsista.
Eeli Tolvanen, 20, on pääsemässä lupaavaan vireeseen NHL-kauden kynnyksellä. Sunnuntaina hän ratkaisi jatkoaikamaalillaan 3–2-voiton Nashville Predatorsin nuorten lupausten joukkueelle Washington Capitalsin vastaavaa ryhmää vastaan.

Maalivainustaan tunnettu Tolvanen pelasi viime kaudella neljä NHL-ottelua, joissa hän keräsi 1+1 tehopistettä. Predatorsin farmijoukkueessa Milwaukee Admiralsissa hän nakutteli 58 AHL-ottelussa 15+20=35 pistettä.

Nashville Predatorsissa uskotaan, että Tolvanen on nyt fyysisesti valmiimpi läpimurtoon NHL:ssä. Nashvillen nuorten lupausten joukkueen kapteeni Alexandre Carrier sanoo, että Tolvanen on parantanut menoaan hyvin sujuneen kesäharjoittelun ansiosta.

– Hän on tehnyt kovasti töitä kesällä. Hänen kroppansa on paljon parempi kuin aiemmin. Hän antaa näyttöjä siitä, mitä hän voi tehdä NHL:ssä. Minusta hänestä voi tulla todella hyvä pelaaja, Carrier kehui Predatorsin nettisivujen mukaan.


Tolvanen sanoo, että hän tuntee itsensä nopeammaksi ja paremmin valmistautuneeksi kuin koskaan ennen.

– Haluan osoittaa, että minulla on yhä kyky tehdä maaleja. Viime vuonna oli vähän tahmeaa, mutta haluan osoittaa olevani valmiina. Olen tehnyt kovasti töitä viime vuonna Milwaukeessa ja kesän aikana, Tolvanen sanoi.

– Kukaan ei halua pelata farmissa AHL-liigaa. Minun täytyy paiskia sinnikkäästi töitä ja päästä NHL-joukkueeseen. Tavoitteeni on olla paikalla heti avausottelussa, hän jatkoi.

NHL-kausi pääsee vauhtiin lokakuun alussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt