NHL

Kaapo Kakko oli sivussa NY Rangersin avausottelusta nuorten pelaajien turnauksessa – kokoonpanossa silti suomalaisväriä

Julkaistu:

NHL
Kaapo Kakko oli sairauden takia sivussa kokoonpanosta, kun New York Rangers pelasi ensimmäisen ottelunsa nuorille pelaajille tarkoitetussa turnauksessa Traverse Cityssä.
Koko NHL:n viime kesän varaustilaisuuden kakkosvaraus Kaapo Kakko puuttui kokoonpanosta, kun New York Rangers hävisi avausottelunsa nuorille pelaajille tarkoitetussa turnauksessa Traverse Cityssä, Yhdysvaltain Michiganissa.

Rangers twiittasi Kakon tilanteesta juuri ennen kuin julkaisi joukkueen kokoonpanon otteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan. Mistään erityisen vakavasta ei pitäisi olla kyse, sillä Rangersin twiitin mukaan tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

– Kaapo Kakko ei pelaa tänä iltana (sairaus) – päivä kerrallaan, twiitissä luki.

Suomalaisväriä Rangersin kokoonpanosta kuitenkin löytyi, sillä puolustaja Tarmo Reunanen luuti kakkospakkiparissa Hunter Skinnerin kanssa.Viime kaudella Rauman Lukossa pelannut Reunanen, 21, ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon, vaan Columbus oli parempi maalein 6–2.

Muut joukkueet Rangersin lohkossa Traverse Cityn turnauksessa ovat Dallas Stars ja Minnesota Wild. Newyorkilaiset kohtaavat Dallasin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja Minnesotan maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Kakon pelikunnosta tulevissa otteluissa ei ole vielä tietoa. Hänen debyyttiään odotetaan New Yorkissa innolla, sillä varausnumero kaksi tuo mukanaan suuria odotuksia.

Ensimmäisen virallisen harjoitusottelunsa Rangers pelaa keskiviikkona 18.9. Silloin vastaan luistelee New Jersey Devils.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt