NHL

Mikko Rantanen on samassa tilanteessa kuin moni muu Colorado Avalanchessa: ”Se vähän helpottaa”

Julkaistu:

NHL
Mikko Rantanen odottaa uutta NHL-sopimusta ja harjoittelee siihen asti Suomessa tai Norjassa.
Norjassa Storhamarin joukkueen mukana harjoitellut NHL-tähti Mikko Rantanen kertoi mietteitään sopimuksettomasta tilanteestaan Ilta-Sanomille puhelimitse.
Colorado Avalanchessa viime kaudella 87 pistettä takonut laitahyökkääjä sanoo, ettei ole stressaantunut sopimuksettomasta tilastaan.

– En ole stressannut, koska Coloradossa on muitakin pelaajia, jotka ovat samassa tilanteessa. Meidän organisaatiossa on melkein kymmenen hyökkääjää, joilla on sama tilanne. Se vähän helpottaa, ettei tule sopimustilannetta niin paljon mietittyä.

Rantanen, 22, on ollut kesän aikana yhteydessä Avalanchessa pelanneisiin joukkuekavereihinsa, mutta jättänyt sopimuskuviot pois keskusteluista.

– Pelaajat eivät hirveästi keskustele keskenään sopimusasioista. Joskus voi joku kysyä, että miltä tilanne näyttää, mutta ei sen syvempiä keskusteluja ole käyty, Rantanen paljasti.

NHL:n parhaimpien pelaajien joukkoon noussut TPS:n kasvatti on ollut viikoittain yhteydessä agenttiinsa. Rantanen kertoo elävänsä tällä hetkellä viikko kerrallaan -periaatteella.

– Nyt odotan sopimusta ja treenaan siihen asti Suomessa tai Norjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt