NHL

NHL-tappelijan alamäki kiihtyy konkurssin jälkeen – poliisi nappasi rikospaikalta itse teossa, hallusta löytyi kokaiinia

Julkaistu:

NHL
Donald Brashear joutuu vastaamaan murtosyytteeseen.
Yli tuhat NHL-ottelua urallaan pelanneen Donald Brashearin vaikeudet elämässä jatkuvat.

Viime marraskuussa kanadalaiset tiedotusvälineet kertoivat, että Brashearin yritys – Brash Properties 87 – ajautui konkurssiin ja jääkiekkoilija joutui kaivamaan korvauksia omasta pussistaan.

Nyt Brashear, 47, on paljon pahemmassa pulassa. CBC:n mukaan hänet pidätettiin murrosta epäiltynä kesäkuun alussa Quebecissä.

Brashearin hallusta löydettiin kokaiinia pidätyshetkellä. Hän oli ehtinyt rikkoa ikkunan Des Chatelsin keskustakorttelissa, kun virkavalta saapui paikalle. Hän joutuu vastaamaan syytteisiin tapauksesta ensi viikolla.

Brashear edusti 1993–2010 kestäneellä NHL-urallaan Montrealia, Vancouveria, Philadelphiaa, Washingtonia ja New York Rangersia. NHL-kaukaloissa lukuisia kertoja tapellut Brashear keräsi urallaan 2 634 jäähyminuuttia taalaliigassa.


Uransa loppupuolella, 42-vuotiaana, kovanaama yllätti tekemällä sopimuksen ruotsalaisseura MoDon kanssa. Brashear pelasi MoDossa 12 SHL-peliä ja neljä karsintaottelua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt