NHL

NHL-pelaaja Joonas Donskoi pelasti nuorten harrastuspaikan Raahessa – ”Haluan auttaa niin paljon kuin mahdollista”

Julkaistu:

nhl
Colorado Avalancheen siirtynyt Joonas Donskoi auttoi aiemmin kesällä kotikaupungissaan Raahessa vapaaehtoisvoimin toimivaa skeittihalli Puljua.
Joonas Donskoi nousi otsikoihin toukokuussa, kun hän turvasi rahavaikeuksiin joutuneen raahelaisen skeittihallin Puljun toiminnan jatkumista.

Halli toimi pitkälti vapaaehtoisvoimin ja parin aktiivin rahoittamana, mutta se oli ollut jo pitkään taloudellisissa ongelmissa.

Donskoi on harrastanut itsekin nuorena rullalautailua. NHL-hyökkääjälle sijoitus ei ollut taloudellisesti iso, mutta sen merkitystä hän ei piilottele.

– Kun halli joutui talousvaikeuksiin, halusin lähteä mukaan, jotta nuorille olisi harrastusmahdollisuuksia. Raahe on kuitenkin pieni kaupunki, Donskoi sanoo.

Tänä kesänä Donskoi kerää varoja muiden oululaisten NHL-tähtien kera golfkisassa, jonka tuotot osoitetaan vähävaraisille perheille.

– Haluan auttaa nuoria niin paljon kuin mahdollista. Olemme Ahon (Sebastian) kanssa paljon miettineet, miten voisimme tuoda itse saamaamme hyvää takaisin kaupungille ja nuorille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt