Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen naimisiin viikonloppuna Helsingissä - NHL - Ilta-Sanomat

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen avioituvat viikonloppuna – luvassa suuret juhlat Helsingin keskustassa

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.7.2019 5:00

NHL-tähti Mikael Granlund menee naimisiin viikonloppuna.

NHL-kiekkoilija Mikael Granlund ja sisustusarkkitehti Emmi Kainulainen avioituvat viikonloppuna Helsingissä.

IS kertoi jo aiemmin kesähäistä ja että itse vihkiminen tapahtuu pienen lähipiirin läsnä ollessa.

Viikonlopun suureen hääjuhlaan Helsingin keskustassa on IS:n tietojen mukaan kutsuttu vieraita Yhdysvalloista asti.

Granlund, 27, ja Kainulainen tapasivat alkukesästä 2012. Kihloihin he menivät viime syksynä, ja parin esikoispoika Milo syntyi viime talvena.

Kainulainen julkaisi aiemmin kesällä Instagramissa polttarikuvia Haikon kartanosta. Seurue näytti juhlivan Teemu Selänteen Lucky Eight -nimisellä ökyjahdilla.

Granlund on kiekkoillut Pohjois-Amerikassa kaudesta 2012–13 lähtien. Minnesota Wildin 1. kierroksen (9. pelaaja) varaus kesältä 2010 pelasi Minneapolisissa viime helmikuuhun asti.

Laitahyökkääjä kaupattiin kuitenkin sitten Nashville Predatorsiin vaihdossa sveitsiläishyökkääjä Kevin Fialaan. Pelaajakauppa tehtiin, kun Kainulainen oli samanaikaisesti synnyttämässä.

Poika tuli maailmaan 26. helmikuuta, joka on myös Mikael Granlundin syntymäpäivä.

– Mikä mahtava viikko meidän pienelle perheelle, 10/10. Maailman onnellisinta yhteistä syntymäpäivää elämäni rakkauksille. Olemme innoissamme aloittamassa uutta ajanjaksoa elämässämme Nashvillessa, Kainulainen tunnelmoi tuolloin Instagramissa.

Granlundin ensimmäinen kevät Nashvillessä oli tuloksellisesti pieni pettymys: 16 runkosarjaottelussa 5 (1+4) pistettä ja kuudessa pudotuspelikamppailussa 1+1=2 pistettä.

Oulussa syntynyt Granlund on ns. koulutukseltaan keskushyökkääjä, mutta kolmen viime kauden ajan hän on pelannut NHL:ssä pääsääntöisesti laiturina. Uran ennätyspisteet (26+43=69) syntyivät kaudella 2016–17.

Suomessa Granlund muistetaan parhaiten HIFK:n paidasta. Taituri oli yksi IFK:n avainpelaajista sen mestaruuskeväänä 2011 ja voitti samana keväänä Leijonissa MM-kultaa.

Liigakaukaloissa Granlund debytoi talvella 2009 Kärppien paidassa. Myöhemmin keväällä Laser HT:n kasvatti Granlund nosti kytkintä Kärpistä ja teki sopimuksen HIFK:hon.

Leijonissa Granlund on saavuttanut MM-kullan 2011 lisäksi olympiapronssia 2014 ja MM-hopeaa 2016.

Tuoreimmat osastosta