NHL

Mikko Rantasen seura vahvistui tuhdisti kesällä – ruotsalaiskapteenilta kovaa puhetta: ”Nämä hankinnat lähettävät signaalin”

Julkaistu:

NHL
Kapteeni Gabriel Landeskogin mukaan Colorado Avalanche tavoittelee ensi kaudella Stanley Cupia.
Mikko Rantasen NHL-seura Colorado Avalanche on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla.

Joukkueen ruotsalaiskapteeni Gabriel Landeskog kertoi Expressenille, että uudet pelaajat vahvistavat joukkueen hyökkäysosastoa.

– Nämä hankinnat lähettävät signaalin koko ryhmällemme, että tavoite on nyt voittaa Stanley Cup, Landeskog sanoi ruotsalaislehdelle.

Coloradon superketju Landeskog–Nathan MacKinnon–Rantanen on ollut jo kaksi vuotta todella vahva, mutta kesän aikana joukkue on hankkinut leveyttä hyökkäyskalustoonsa.

Sisään on tullut muun muassa kanadalaissentteri Nazem Kadri Torontosta, ruotsalaislaituri André Burakovsky Washingtonista, suomalaislaituri Joonas Donskoi San Josesta ja ranskalainen Pierre-Édouard Bellemare Vegasista.

Hankinnat eivät ole varmoja kärkiketjujen tuloksentekijöitä, mutta he ovat kaikki NHL:ssä tasonsa todistaneita luotettavia pelaajia.

Landeskog odottaa innolla uusien pelaajien tapaamista syksyn harjoituksissa.

– On jännittävää nähdä, kun uudet pelaajat ottavat paikkansa joukkueessa syksyllä, hän sanoi Expressenille.

Vaikka kapteeni on innoissaan uusista pelaajista, hän sanoo artikkelissa, että ikävöi joitakin toiseen suuntaan lähteneitä.

– On aina raskasta menettää kundeja, jotka ovat tehneet paljon joukkueen eteen, ja joista pitää. Ikävöin varmasti Carl Söderbergiä, Tyson Barrieta ja Semjon Varlamovia.

– Mutta pelaajana tässä liigassa tietää, että sellaista tapahtuu.

Colorado selvisi viime kaudella NHL:ssä pudotuspelien toiselle kierrokselle, mutta tippui sitten jatkosta San Jose Sharksia vastaan.

Landeskog muodosti MacKinnonin ja Rantasen kanssa superketjun, jossa hän itse tehtaili 75, MacKinnon 99 ja liigan pistepörssiä alkukaudesta hallinnut Rantanen 87 tehopistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt