NHL

Kaksi NHL-pelaajaa on pidätetty New Yorkissa

Julkaistu:

NHL
Kaksi NHL-pelaajaa on pidätetty Manhattanilla pahoinpitelyn takia.
Columbus Blue Jacketsin Sonny Milano, 23, ja Colorado Avalanchen A.J Greer, 22, on pidätetty, kertoo New York Post.

Lehden mukaan kaksikko pidätettiin noin kello 6.30 sunnuntaiaamuna Manhattanilla W. Houston Streetillä sijaitsevasta asunnosta, kun he olivat ajautuneet tappeluun 28-vuotiaan miehen kanssa.

NY Postin mukaan kolmikko oli riidellyt yökerholaskusta.

Milanon ja Greerin väitetään pahoinpidelleen kolmannen miehen, joka sai vammoja leukaan, kylkiluihin, kaulaan ja hauikseen.

Pahoinpidelty mies oli NY Postin mukaan soittanut poliisit paikalle mutta kieltäytynyt lääkintäavusta.

Lehden lähteiden mukaan NHL-pelaajia syytetään pahoinpitelystä.

Yhdysvaltaishyökkääjä Milano oli Columbuksen GM:n Jarmo Kekäläisen ykköskierroksen varaus (16.) vuonna 2014. Hän ei ole kuitenkaan onnistunut tekemään läpimurtoa NHL:ssä: neljän kauden aikana pelejä on kertynyt vain 70 (15+9=24 pistettä).

Kanadalainen Greer varattiin sen sijaan NHL:ään toisella kierroksella (39.) 2015. Milanon tavoin myös Greerin NHL-läpimurto on jäänyt toistaiseksi piippuun. Hän on pelannut kolmen kauden aikana vain 37 ottelua tehoin 1+5.


Blue Jackets julkaisi virallisen tiedonantonsa Milanon pidätykseen liittyen Suomen aikaa sunnuntai-iltana.

– Columbus Blue Jackets on tietoinen Sonny Milanoa koskevista raporteista. Tarkistamme tilannetta emmekä kommentoi vielä enempää, seuran Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Milanon tulokassopimus päättyi viime kauteen. Hän neuvottelee parhaillaan uudesta sopimuksesta rajoitettuna vapaana agenttina.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt