Oletko jo nähnyt uuden villityksen, josta supertähdet innostuivat? Suomalainen NHL-pelaaja vei haasteen aivan uudelle tasolle - NHL - Ilta-Sanomat

Oletko jo nähnyt uuden villityksen, josta supertähdet innostuivat? Suomalainen NHL-pelaaja vei haasteen aivan uudelle tasolle

Urheilijoista ainakin Conor McGregor, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Max Holloway ja Markus Nutivaara ovat näyttäneet taitonsa pullonkorkkihaasteessa.

Markus Nutivaara, Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba (oik.) ovat osallistuneet pullonkorkkihaasteeseen.

6.7.2019 10:28

Monet superjulkkikset ja urheilutähdet ovat osallistuneet Bottle Cap Challengeen, joka on nousemassa yhdeksi kesän suurimmista villityksistä.

Internetissä erittäin vauhdikkaasti leviävä pullonkorkkihaaste on samaan aikaan yksinkertainen ja vaikea.

Haasteena on saada saada pullon korkki irti kierrepotkulla.

Vuonna 2014 internetissä sai suurta suosiota jääsankohaaste, joka levisi Yhdysvalloista joka puolelle maailmaa. Sen tarkoituksena oli kaataa ämpärillinen jäävettä päälleen ja lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Siihen osallistui lukematon määrä julkkiksia sekä tavallisia kansalaisia.

Jääsankohaasteen jälkeen maailmalla on kehitelty vuosittain vastaavia tempauksia – kuten pullonkorkkihaaste kesällä 2019.

Yksi pullonkorkille kyytiä antaneista on Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara. Kissamaisen pehmeästi videolla pyörähtävä Nutivaara ei koskenut pulloon tai sen korkkiin itse lainkaan, vaan käytti apunaan koiraa!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nutivaara haastoi mukaan tempaukseen seuratoverinsa Alexander Wennbergin, joka poseeraa Instagram-profiilinsa kuvassa sylissään söpö koira.

Wennbergillä ei ollut Instagramissa pullonkorkkihaasteeseen liittyvää lataustoimintaa ainakaan lauantaiaamupäivään mennessä.

Aiemmin viikonloppuna LA Galaxyn futistähti Zlatan Ibrahimovic osallistui villitykseen joukkueensa pukuhuoneessa kuvatulla videolla. Rajattomasta itseluottamuksestaan tunnettu ruotsalainen katsoi asiakseen potkaista lattialle korkin muovipullon päältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Zlatan haastoi Manchester Unitedista lähtökuopissa olevan Paul Pogban, joka nosti pullonkorttihaasteen uudelle tasolle tuplaamalla panokset.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

UFC:n kevyimmissä sarjoissa vastustajiaan pöllyttänyt Max Holloway on näyttänyt suuruutensa myös pullonkorkkihaasteessa. Bottle Cap Challege lähti leviämään internetissä räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun Holloway latasi verkkoon oman tyylinäytteensä ja haastoi sen perään muusikko John Mayerin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mayer pani sen perään parastaan ja haastoi Jason Stathamin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Useista toimintaelokuvista tuttu tähtinäyttelijä Statham latasi Instagramiin jo aiemmin viikolla suorastaan hämmästyttävän vedon. Sitä on ihmetelty toistaiseksi yli 18 miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

UFC:n supertähden Conor McGregorin esitys on kerännyt tähän mennessä jo yli 10 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

McGregor haastoi nyrkkeilyn raskaan sarjan entisen maailmanmestarin Floyd Mayweatherin, joka on keskittynyt Instagramissa ainakin toistaiseksi muihin aihepiireihin kuin pullonkorkkien pyörittelyyn.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?