NHL-tähti Erik Haula meni naimisiin jenkkirakkaansa kanssa – häissä mukana Mikael Granlund ja tukku muita kiekkotähtiä - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-tähti Erik Haula meni naimisiin jenkkirakkaansa kanssa – häissä mukana Mikael Granlund ja tukku muita kiekkotähtiä

Erik Haula kertoi häistään Instagramissa.

Julkaistu: 2.7.2019 18:50

Suomalaisen NHL-tähden Erik Haulan elämässä on lyhyen ajan sisään tapahtunut suuria muutoksia.

Hyökkääjä Erik Haula kaupattiin viime viikolla Las Vegas Golden Knightsista Carolina Hurricanesiin, eli hän joutuu kauden 2019–2020 alla muuttopuuhiin.

Maanantaina Haula, 28, meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kristen Boegen kanssa. Amerikkalainen Boege ja porilaislähtöinen Haula tapasivat, kun Haula pelasi Minnesotassa.

Häitä juhlittiin Las Vegasin lähellä sijaitsevalla golfkentällä. Haulan Instagramissa julkaisemien kuvien perusteella häävieraiden joukossa oli myös runsaasti pariskunnan jääkiekkoilevia ystäviä.

Hääparin suurta päivää olivat todistamassa muun muassa Nashvillen hyökkääjä Mikael Granlund, TPS:n jenkkihyökkääjä Zach Budish ja Ässien kapteeni Tommi Taimi.

Erik Haula julkaisi myös kuvan hääparin suudelmasta. Saatetekstiksi hän kirjoitti:

– Viimeinkin hän on Haula!

Kristen otti siis miehensä sukunimen.

Ässien kasvatti Haula on pelannut pitkään Pohjois-Amerikassa. Hän nousi NHL:ään USA:n juniorisarjojen ja Minnesotan yliopiston kautta. Taalaliigassa hänellä on takana nyt kuusi kautta, niistä neljä ensimmäistä menivät Minnesota Wildin riveissä ja kaksi viime kautta Las Vegasissa.

Kausi 2017–2018 oli Haulan uran paras. Hän teki runkosarjassa 29+26=55 tehopistettä, ja pudotuspeleissä Las Vegas meni yllättäen loppuotteluihin asti.

Päättyneellä kaudella Haulan pelit päättyivät vain 15 ottelun jälkeen pahaan polvivammaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?