NHL

Jokereihin siirtynyt Antti Niemi myy hulppeaa jättihuvilaansa, hintapyyntö 2,3 miljoonaa – naapurustossa asuu USA:n entinen presidentti

Julkaistu:

Jääkiekko
NHL:n taakseen jättänyt Antti Niemi myy Dallasissa sijaitsevaa jättihuvilaansa.
Helsingin Jokereihin siirtynyt Antti Niemi, 35, kauppaa Teksasin osavaltiossa Dallasissa sijaitsevaa asuntoaan, jonka pyyntihinta on tällä hetkellä 2,6 miljoonaa dollaria eli noin 2,3 miljoonaa euroa. Asunnon myynnistä kertoo Realtor.

Asunnon kauppaaminen tuli Chicago Blackhawksissa 2010 Stanley Cupin voittaneelle maalivahdille ajankohtaiseksi Suomeen muuton vuoksi.

Kyseessä on todellinen luksushuvila. Vuonna 2016 rakennetussa vaaleansävyisessä kartanossa on pinta-alaa huimat 724 neliömetriä. Asunnossa on kuusi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta.

Talossa on kaiken lisäksi neljän auton autotalli, uima-allas sekä katettu ulkokeittiö.

Realtor kertoo, että samalla Preston Hollow’n varakkaalla asuinalueella asuu Yhdysvaltain entinen presidentti George W. Bush.

Niemi edusti Dallas Starsia vuosina 2015–17. Sen jälkeen hän kiersi Pittsburgh Penguinsissa, Florida Panthersissa ja Montreal Canadiensissa ennen paluutaan ensi kaudeksi Suomeen.

Suomalaismaalivahdit ovat aktivoituneet asuntomarkkinoilla, sillä myös Nashville Predatorsin Pekka Rinne laittoi oman asuntonsa myyntiin aiemmin tässä kuussa. Rinteen asunnon pyyntihinta on 2,2 miljoonaa dollaria eli noin 1,9 miljoonaa euroa.

Klo 00.03: Korjattu dollarien muunnoksia euroiksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt