NHL

Videot Kaapo Kakosta aiheuttavat hilpeyttä faneissa – ”Räpäytä silmiäsi kahdesti, jos sinua pidetään panttivankina”

Julkaistu:

NHL
New York Rangersin varaama Kaapo Kakko on saapunut New Yorkiin. Rangersin fanit olivat vastassa lentokentällä.
New York Rangers varasi odotetusti Kaapo Kakon NHL:n varaustilaisuuden toisella varausvuorolla. Yhdysvaltain suurimmassa kaupungissa ollaan innoissaan suomalaisen saapumisesta.

Rangersin Twitter-tilillä on seurattu Kakon matkaa Vancouverissa järjestetystä varaustilaisuudesta New Yorkiin erilaisin videoin ja kuvin.

Eniten kommentteja on kirvoittanut video, jossa Kakko on saapunut kaupunkiin. Hän kehuu julkaisussa New Yorkia ”kivaksi kaupungiksi”.Kakko puhuu englantia vielä melko vahvalla suomalaisella aksentilla. Aavistuksen monotoniselta kuulostava lausahdus on huvittanut osaa Rangersin twitter-tilin seuraajista.

– Hän näyttää siltä, kuin pelkäisi kuollakseen, yksi kommentoi.

– Olen pahoillani, mutta tämä on hulvatonta, kirjoitti toinen nauruhymiön kera.

– Räpäytä silmiäsi kahdesti, jos sinua pidetään panttivankina, eräs huolestunut Twitterin käyttäjä lohkaisi.

Kommenteista löytyy myös puolustuspuheenvuoroja Kakolle. Jotkut kommentoivat pyytävät Rangersin somevastaavia jättämään hyökkääjän hetkeksi rauhaan, ja toiset vain julistavat rakastavansa nuorta tähtipelaajaa.

Innokkaimmat fanit olivat jo lentokentällä vastassa uutta tulevaisuuden tähtipelaajaansa.

– Kaapo Kakko! Kaapo Kakko! Fanit lauloivat.Yhdellä Rangersin twitterissä julkaisemalla videolla kuvataan autosta seuran faneja Kakon lipuessa kaupunkiin. Tällä videolla saateteksti on kirjoitettu selvällä suomen kielellä.

– Tervetuloa New Yorkiin, twiitti toivottaa.Kakko pääsee nopeasti myös tositoimiin uudessa kotikaupungissaan, sillä Rangersin nuorten lupausten kehitysleiri alkaa tänään maanantaina.

Mukana leirillä ovat myös muut Rangersin varaamat suomalaislupaukset Leevi Aaltonen, Tarmo Reunanen ja Lauri Pajuniemi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt