NHL

Kaapo Kakon fani matkusti 22 000 kilometriä suosikkinsa perässä – sai perillä unohtumattoman muiston kiekkotähdeltä

Julkaistu:

NHL-draft 2019
Kaapo Kakko otti miehen hienosti huomioon NHL:n varaustilaisuudessa.
Kaapo Kakko teki jääkiekkofani Steven Ezequiel Voogelin erittäin onnelliseksi viikonloppuna Vancouverissa järjestetyssä NHL:n varaustilaisuudessa.

Hollantilaismies riemuitsi vallan mahdottomasti, kun hän pääsi varaustilaisuuden samaan kuvaan nuoren suomalaistähden kanssa.

Kakko oli muutenkin yksi vuoden 2019 NHL-draftin kiinnostavimmista pelaajista. New York Rangers varasi Kakon numerolla kaksi.– Voi hyvä Jumala. Tyypit! Hän ei vain tunnistanut minua viime kuulta, vaan laittoi agenttinsa ottamaan meistä kuvan puhelimellaan. Olen nyt osa Kakon henkilökohtaista valokuva-arkistoa!! hän kirjoitti Twitterissä.

Tviitissä näkyvässä kuvassa Steven Voogel ja Kakko pitävät yhdessä kylttiä, jonka perusteella mies on matkustanut suomalaisen perässä väsymystä tuntematta akselilla Itävalta-Tshekki-Kanada viimeisen 10 kuukauden aikana.

Wienissä asuva Voogel julisti taittaneensa taivalta peräti 21 886 kilometriä ennen kliimaksia.

Kesäkuun alussa fani ilmoitti, että Vancouverista tulee seitsemäs paikka (jäähalli), jossa hän on ollut samassa rakennuksessa Kakon kanssa.Eikä siinä vielä kaikki.

Wieniläinen New York Rangersin fani ilmoitti kolme päivää ennen varaustilaisuutta, että on kuluttanut euron poikineen Kakon ja NHL-draftin vuoksi. Vancouverin-matka, majoitus siellä ja lippu varaustilaisuuteen sekä Kakon fanipaita (TPS, musta) ovat lohkaisseet hänen lompakostaan yhteensä 1 700 euroa.New York Rangersin kiihkeäksi faniksi profiloitunut Voogel on kiertänyt eri puolilla maailmaa – esimerkiksi Ruotsissa– nimenomaan Rangersin nuorten pelaajien perässä.

Voogel ei varmasti pannut pahakseen, että New Jersey Devils otti Jack Hughesin ensimmäisellä varausvuorolla – eikä yllättänyt monia huutamalla lavalle Kakkoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt