NHL

TSN: Puljujärvi haluaa pois Edmontonista – ”Jesse tarvitsee uuden alun”

Julkaistu:

NHL
Agentin mukaan suomalaislupaus tarvitsee uuden alun uralleen.
Edmonton Oilersissa kolme penkin alle mennyttä kautta pelanneen Jesse Puljujärven tilanteesta ja tulevaisuudesta NHL:ssä on keskusteltu pitkään. 21-vuotiaan superlupauksen on veikkailtu haluavan vaihtaa seuraa, koska suomalaisen ensimmäisellä kierroksella vuonna 2016 varanneessa Edmontonissa sopivaa roolia tai kaivattuja tehoja ei ole löytynyt.

Keskiviikkona kanadalaisen TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Darren Dreger paljasti Puljujärven pyytäneen siirtoa toiseen joukkueeseen.

– Jesse Puljujärvi on tehnyt selväksi Edmonton Oilersille haluavansa tulla kaupatuksi. Hän haluaa uuden alun nuorelle NHL-uralleen, sisäpiiritiedoistaan tunnettu Dreger kirjoittaa Twitter-tilillään.
Dregerin mukaan Edmontonin uskotaan suhtautuvan toiveeseen myöntyväisesti. Joukkue ei silti ole luopumassa suomalaisesta ilmaiseksi, ja etsii oikeaa kohdetta kärsivällisesti.

Myös Puljujärven agentti Markus Lehto vahvisti Ylen NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälän mukaan siirtotoiveen.

– Ei olisi järkeä palata siihen missä olimme viime kaudella, se ei ole hyväksi kummallekaan osapuolelle. Neuvottelut yhteistyön päättämisestä ovat olleet käynnissä jo viikkojen ajan. Jesse tarvitsee uuden alun, eikä siinä ole mitään Oilersia vastaan, Lehto kertoi Seppälän mukaan.
Kolmen NHL-kautensa aikana Puljujärvi on saavuttanut 139 ottelussa 17+20. Viimeinen kausi päättyi lonkkaleikkaukseen maaliskuussa, johon mennessä Puljujärvi teki pisteet 4+5 pelaamissaan 46 ottelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt