NHL

Anaheim Ducksin konkarihyökkääjän Corey Perryn sopimus ostettiin ulos – voitti Stanley Cupin Teemu Selänteen kanssa

Julkaistu:

NHL
Corey Perryn sopimusta olisi ollut vielä kaksi vuotta jäljellä.
NHL-seura Anaheim Ducks ilmoitti keskiviikkoiltana Twitterissä ostaneensa konkarihyökkääjänsä Corey Perryn sopimuksen ulos.– Virallista: Anaheim Ducks ostaa Corey Perryn sopimuksen ulos, Ducks kirjoitti twiitissään.

TSN-urheilukanavan mukaan sopimusta oli jäljellä vielä kaksi vuotta. Sopimuksen palkkakatto oli 8,6 miljoonaa dollaria (7,6 miljoonaa euroa).

Sopimuksen ulososton myötä Perrystä tuli vapaa rajoittamaton agentti, eli hänellä on nyt mahdollisuus tehdä sopimus minkä tahansa NHL-seuran kanssa. Perryä ei voitu asettaa siirtolistalle, koska hänen sopimuksessaan ollut pykälä esti sen.

Perry, 34, teki viime kaudella 31 ottelussa 10 (6+4) tehopistettä. Polvivammasta toipumisen vuoksi Perryltä jäi väliin kauden viisi ensimmäistä kuukautta.

Corey Perry voitti debyyttikaudellaan 2006–07 NHL:ssä Stanley Cupin Teemu Selänteen kanssa.

Perry on voittanut myös Hart Trophyn (NHL:n arvokkain pelaaja) ja Maurice Richard Trophyn (NHL:n runkosarjan paras maalintekijä).

Kanadan maajoukkueessa Perry on voittanut kaksi olympiakultaa (2010 ja 2014), maailmanmestaruuden (2016) ja World Cupin (2016).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt