NHL

Kaapo Kakko -huuma yltyy New Yorkissa – nyt perustettiin jo uskonto: ”Valittu, herra ja pelastaja”

Julkaistu:

NHL
Kakko-kirkossa on mukana jo yli 130 jäsentä.
Vaikka NHL:n kesän 2019 varaustilaisuuteen on vielä muutama päivä aikaa, Kaapo Kakon ympärillä leijuva fanihuuma on noussut aivan uudelle tasolle.

Toisena varaavan New York Rangersin kannattajanelikko perusti Kakolle oman uskonnon, Church of Kakko.

Ensimmäisenä varaavan New Jersey Devilsin odotetaan poimivan ykkösvuorollaan Jack Hughesin. Näin ollen Kakon osoite olisi Manhattanilla, jossa häntä odotetaan jo vesi kielellä.

Uskonnon perustamisesta ilmoitettiin Twitterissä Suomen aikaan varhain tiistaiaamuna.

– Ilmoitus: luojan kiitos herramme ja vapahtajamme, Kakko-kirkon perustaja, Ryan Mead julisti Twitterissä.

Church of Kakko -nettisivuilta löytyy muun muassa kymmenen käskyä, fanituotteita, seurakunta ja sen jäsenet, rukouslaatikko ja uskonnon taustat. Sivujen mukaan perustajat ovat Ryan Mead, Greg Kaplan, Nick Depalo ja Bob Kawa.”Kaapo Kakko juomassa elämän Stanley Cupista”

– Tervehdi muita COK:n jäseniä lausumalla ’Kaapo Kakko’, kuudennessa käskyssä sanotaan.

– Kuvittele mielessäsi Kaapo Kakko juomassa elämän Stanley Cupista, kahdeksannessa käskyssä unelmoidaan.

Rangers voitti edellisen kerran Stanley Cupin 25 vuotta sitten, keväällä 1994. Seuran fanit odottavat Kakosta pelastajaa, joka palauttaa menestyksen seuraan.

Kakko-kirkon fanituotteista löytyy muun muassa lasimaalausjuliste, jota koristaa maajoukkuepaidassa pelaava Kakko.– Tätä oli niin hauska työstää. Liity meihin ja ylistä herraamme ja pelastajaamme Kaapo Kakkoa, toinen Kakko-kirkon perustajista, Nick Depalo kirjoitti Twitterissä.

Yli 130 jäsentä

Kakko-kirkon seurakunnan jäseneksi voi liittyä ilmoittautumislomakkeella, johon riittää oma nimi ja sähköpostiosoite. Lomakkeessa voi myös päättää, haluaako oman nimensä julki Kakko-kirkon papistolistalle. Listalta löytyi tiistai-iltana yli 130 nimeä.

Kakko-kirkon rukouslaatikkoon voi lähettää rukouksia ja kauniita sanoja Kaapo Kakosta. Rukouslaatikosta löytyi suomenkielisiäkin rukouksia.

– Levolle lasken, Kaaponi, Kakko ole suojani. Jos sijaltain en nousisi, Rangersiin ota tykösi, yksi käyttäjistä sanaili.

Kakko-kirkon sivuilla valaistaan myös tämän uuden seurakunnan syntytarinaa.

– Kakko-kirkko perustettiin yksinkertaiselle periaatteelle: Kakko on valittu, herra ja pelastaja, suomalainen ilmiö, (Stanley Cupin) kannun nostaja, sivulla perustellaan.

– Olet täällä, koska tunnustat Kakon herraksi, luojan kiitos.

NHL:n varaustilaisuus pidetään tulevana juhannusviikonloppuna 21.–22. kesäkuuta Vancouverissa. Ensimmäinen kierros varataan Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt