NHL:n supertähti Erik Karlsson solmi jättidiilin - NHL - Ilta-Sanomat

NHL:n supertähti Erik Karlsson solmi jättidiilin

Erik Karlsson jatkaa San Josessa.

Erik Karlsson jatkaa San Josessa.

Julkaistu: 17.6.2019 17:24

Erik Karlsson ei suuntaa vapaille markkinoille.

San Jose Sharksissa päättyneellä kaudella pelannut Erik Karlsson on jatkamassa seurassa, uutisoivat pohjoisamerikkalaiset lähteet.

TSN:n toimittaja Bob McKenzie uutisoi ensimmäisenä maanantaina, että Karlsson on todennäköisesti jatkamassa Sharksin riveissä. Heti perään TSN:n ja The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun vahvisti tiedon.

LeBrunin mukaan Karlsson on tehnyt Sharksin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, jonka keskipalkka on yli 11 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Päättyneellä kaudella Karlsson tienasi 7,5 miljoonaa dollaria.

Karlssonista, 29, olisi tullut vapaa agentti heinäkuussa. Ruotsalaispuolustaja oli vapaiden markkinoiden halutuimpia nimiä, mutta Sharksin GM Doug Wilson onnistui houkuttelemaan supertähtensä jäämään Kaliforniaan.

Karlssonin avauskausi Sharksissa oli repaleinen vammojen takia, sillä hän pelasi runkosarjassa vain 53 ottelua, joissa hän teki tehot 3+42=45.

Ottawa Senators kauppasi Karlssonin San Joseen viime syyskuussa.

Klo 20.01: San Jose vahvisti tehneensä 8-vuotisen jatkosopimuksen Karlssonin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 92 miljoonaa dollaria.

Tuoreimmat osastosta