NHL

Hengenvaarallisesti sairas Laila, 11, nousi hetkessä kiekkomaailman tietoon – Stanley Cup -voittaja hehkuttaa: ”Hän on erityinen, kaikki hänessä on”

Julkaistu:

NHL
Harvinaisesta HLH-oireyhtymästä kärsivä Laila Anderson on St. Louis Bluesin superfani, joka pääsi mukaan mestaruusjuhliin.
St. Louis Bluesin fanaattinen kannattaja Laila Anderson, 11, on noussut joukkueen superkevään symboliksi.

Muun muassa CNN on uutisoinut Lailasta, jonka kanssa joukkue jakaa NHL-mestaruutensa. Huolimatta sairastumisestaan hengenvaaralliseen oireyhtymään, Laila on kulkenut läpi kevään fanittamansa joukkueen rinnalla, ja hänet on myös huomioitu.

Laila haastatteli ruotsalaishyökkääjä Alexander Steeniä finaalipaikan varmistuttua ja villitsi yleisön kolmannessa finaalissa St. Louisissa.Seitsemäs ja ratkaiseva finaali pelattiin Bostonissa. Blues päätti yllättää uskollisen faninsa ja kutsua hänet seuraamaan tätäkin ottelua paikan päälle. Video, jossa Lailan äiti, Heather Anderson, kertoo tyttärelleen asiasta, on todella koskettava.St. Louis Post-Dispatch -lehti kertoo Lailan ystävystyneen Bluesin joukkueen, ja erityisesti yhden suosikkipelaajistaan, puolustaja Colton Paraykon kanssa. Parayko on julistanut useasti, että Laila on hänelle suuri inspiraation lähde.

Puolustaja pitää kädessään ranneketta, jossa lukee ”Laila strong” (pysy vahvana).

Lehden mukaan kaikki alkoi Halloweenin aikaan, kun Blues järjesti Children’s Hospital -lastensairaalassa ”karkki vai kepponen” -tapahtuman. Myös Laila osallistui tapahtumaan ja tapasi siellä Paraykon.

Laila ja Parayko ystävystyivät sairaalassa ja alkoivat seurata toisiaan Instagramissa.

– Hän on erityinen, kaikki hänessä on. Hän on taistelija. Hän pysyy lujana kaikesta huolimatta. Hän käy läpi niin rajua taistelua. Oli hienoa kokea tämä hetki tänään hänen kanssaan, se oli erityistä minulle, Parayko kuvaili Lailaa USA Todaylle ratkaisevan finaalin jälkeen.

Laila käy läpi kovaa taistelua kemoterapioineen, mutta hänen rakastamansa St. Louis Blues on tuonut hänen elämäänsä rutkasti valoa tänä keväänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt