NHL

NHL-joukkue ylisti suomalaispelaajaansa poikkeuksellisella Twitter-tykityksellä: ”PYHÄ MIKKO”

Julkaistu:

NHL
Twitterissä muisteltiin suomalaishyökkääjän loisteliaan kauden huippuhetkiä.
NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella jatkosta tippunut Colorado Avalanche innostui muistelemaan tiistai-iltana Twitterissä Mikko Rantasen parhaita paloja päättyneeltä kaudelta.

Avalanche julkaisi Rantasesta tiistai-illan aikana yli 30 twiittiä, joissa on mukana kuvia, videoita ja GIF-animaatioita.– Paras kausi tähän mennessä Mikko Rantaselle, Avalanche hehkutti Rantasen kauden tilastovideosta.

Rantanen teki runkosarjassa 87 (31+56) tehopistettä.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.– Tämä kausi, Mikko Rantanen: Ensimmäinen pelaaja (NHL:ssä) liigassa, joka saavutti 30, 40 ja 50 tehopisteen rajan. Avalanchen pelaaja, joka saavutti nopeimmin 60:n ja 70 tehopisteen rajan. Saavutti uransa parhaimmat tilastot maaleissa, syötöissä ja pisteissä. Kasvatti uransa pistemäärän 200 tehopisteeseen. Ei paha, 96, Avalanche kiteytti Rantasen tykkikauden.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.– PYHÄ MIKKO, Avalanche ylisti Rantasen upeaa maalia, jossa hän harhauttaa mailallaan Los Angeles Kingsin puolustajan ja lyö rystyllä kiekon upeasti Kingsin maalin oikeaan takakulmaan.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.– Muistatko tämän jatkoaikavoiton viimeisillä sekunneilla? Voi luoja, Avalanche ihaili Rantasen ylivoimalla laukomaa voittomaalia Anaheim Ducksin verkkoon, kun jatkoaikaa oli jäljellä vain 1,3 sekuntia.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

– Mikko Rantanen nimettiin hänen ensimmäiseen NHL:n All Star -otteluun, Avalanche kirjoittaa julkaisussaan, jossa ovat mukana Rantasen All Star -kuvat.

Colorado Avalanche alkoi muistelemaan mennyttä kauttaan ja pelaajiaan 21.toukokuuta.Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

– On aika kerrata kauttamme, jossa katsomme pelaajiemme kohokohtia jäällä ja jään ulkopuolella, Avalanche ilmoitti.