Maailmanmestaripakki Oliwer Kasken NHL-sopimus on vahvistettu – toisen polven pakki matkaa Detroitiin

Sunnuntaina jääkiekon maailmanmestariksi kruunattu leijonapuolustaja Oliwer Kaski jatkaa suomalaispelaajien virtaa NHL:ään.

Oliwer Kasken ura jatkuu Detroitissa.

28.5.2019 22:35

Detroit Red Wings vahvisti tiistai-iltana tehneensä Oliwer Kasken, 23, kanssa yksivuotisen sopimuksen. IS kertoi Kasken Detroit-sopimuksesta jo toukokuun alussa.

Porilaislähtöinen Kaski pelasi MM-kultaryhmässä kaikki 10 peliä ja kokosi kaksi syöttöpistettä. Päättyneellä kotimaan liigakaudella hän pelasi Pelicansissa 59 runkosarjapeliä ja keräsi puolustajalle erinomaisen huimat 51 pistettä (19+32), sijoittuen pistepörssissä kuudenneksi. Kaski palkittiin Liigan parhaan pelaajan Lasse Oksanen -palkinnolla.

– Minulla oli hyvää onnea Leijonien kanssa, ja nyt saan lisäksi olla innokkaana ottamassa uutta askelta urallani. Kiitoksia kaikille, jotka ovat olleet osana uraani ja auttaneet minut tähän pisteeseen. Olette kaikki ajatuksissani, Kaski tviittasi.

Ilta-Sanomien erikoislehti MM-sankarit ilmestyy keskiviikkona. 60-sivuinen lehti sisältää tuhdin paketin Leijonien maailmanmestareista ja sankareiden tiestä MM-kultaan. Lehden voi ostaa vain Ilta-Sanomien kanssa ja sen hinta on IS:n hinta + 4.90.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?