NHL

Jesse Puljujärven NHL-seuran omistajan rajusti muuttunut ulkonäkö herätti huomiota – taustalta paljastui vakava sairaus

Julkaistu:

NHL
Edmonton Oilersin omistaja Daryl Katz teki harvinaisen julkisen esiintymisen tiistaina, kun seura esitteli uuden GM:n Ken Hollandin.
Miljardööri Daryl Katzin rajusti muuttunut ulkonäkö herätti huomiota muun muassa sosiaalisessa mediassa. 57-vuotiaan Katzin iho oli tummentunut merkittävästi ja hänen kasvoissaan oli suuria läiskiä.

Tilaisuuden jälkeen Oilers vastasi Katzista heränneisiin kysymyksiin ja kertoi tämän kärsineen jo vuosien ajan erittäin vakavasta sairaudesta.

Katz potee bakteerin aiheuttamaa ontelotulehdusta, jota ei voi hoitaa antibiooteilla. Oilersin edustaja Tim Shipton kertoi Global Newsille, että kyseinen tulehdus tappaa puolet siihen sairastuneista.

Oilersin mukaan Katz on leikattu kolme kertaa kymmenen viime kuukauden aikana. Hän joutuu vielä ainakin yhteen leikkaukseen.
Muun muassa apteekkialalla rikastunut Katz osti Edmonton Oilersin kesällä 2008.

Katzia on kritisoitu siitä, että hän ei ole juuri ottanut julkisesti kantaa seuransa asioihin. Oilersin mukaan pääsyy tähän on ollut Katzin vakava sairaus.


Edmonton Journalin mukaan Katz esiintyi Ken Hollandin julkistamistilaisuudessa kahdesta syystä: osoittaakseen vahvan tukensa uudelle GM:lle ja pyytääkseen faneilta anteeksi viime vuosien huonoa menestystä.

Edmonton Oilersissa pelaa kaksi suomalaista: maalivahti Mikko Koskinen ja hyökkääjä Jesse Puljujärvi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt