NHL

Huippusiirrolla Nashvilleen siirtynyt Mikael Granlund osui vihdoin – kommentoi messevänä: ”Iso osuma”

Julkaistu:

NHL
Suomalaishyökkääjän 14 ottelun mittainen maaliton putki katkesi viime yönä tärkeässä paikassa.
Mikael Granlund katkaisi viime yönä pitkän 14 ottelua kestäneen maalittoman putkensa iskemällä 3–2 -voittomaalin Dallas Starsista. Granlund oli itsekin mielissään tärkeästä onnistumisestaan.

– On aina hienoa tehdä maali, mutta tämä oli iso osuma, Granlund kertoi Nashville Predatorsin sivuilla ottelun jälkeen.

– Pitää vain tehdä kovasti töitä ja uskoa, että se (maali) tulee sieltä ennemmin tai myöhemmin. Oli hauskaa tehdä sellainen tänä iltana.

3-2 -vierasvoitto vei Nashville Predatorsin puolivälieräsarjassa 2–1 -johtoon.

– Se oli iso voitto. Olen varma, että voimme vielä pelata paremmin kuin tänä iltana, mutta otimme kuitenkin voiton ja se on tärkeintä, Granlund kommentoi ottelua.

(Alla video Mikael Granlundin maalista.)Granlund on pelannut NHL:n pudotuspeleissä aiemminkin edustaessaan Minnesota Wildia. Keväällä 2014 Granlund oli isossa roolissa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Colorado Avalanchea vastaan.

Avalanche johti ottelusarjaa 2–0. Sarjan kolmas peli Minnesotassa eteni maalittomana jatkoerään, mutta silloin Granlund astui esiin.

Jatkoerää ehdittiin pelata viisi minuuttia, kun Granlundilla oli kiekko Coloradon päädyssä. Hän ohitti viisi Coloradon pelaajaa ja siirsi kiekon ohi maalivahdin Semjon Varlamovin. Wild kavensi ottelusarjan 1–2 ja voitti sen lopulta 4–3.

Minnesota Wild jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen ulos pudotuspeleistä.