NHL

Mikael Granlundin kihlattu julkaisi suloisen kuvan, parin vauva kävi jo NHL-kaukalon laidalla – samalla selvisi lapsen nimi

Julkaistu:

NHL
NHL-tähti Mikael Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan keskiviikkona.
Kuvassa Emmi Kainulainen seisoo vauva sylissään kaukalon laidalla Nashville Predatorsin kotihallissa Bridgestone Arenassa. Pleksin toisella puolella on vauvan isä ja Kainulaisen kihlattu Mikael Granlund, joka hymyilee jälkikasvulleen leveästi.

– Milon ensimmäinen peli Smashvillessä, Kainulainen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Samalla siis selvisi pariskunnan pojan etunimi.
Kainulainen synnytti pariskunnan esikoisen 26. helmikuuta, Granlundin 27-vuotispäivänä. Samaan aikaan kun lapsi oli tulossa maailmaan, isä kaupattiin Minnesota Wildistä Nashvilleen.

Hyökkääjä Granlund vastasi pian siirron varmistuttua Predatorsin GM:n David Poilen puheluun. Granlund kertoi keskustelusta hiljattain Urheilulehdessä.

– Kun Poile soitti heti kaupan jälkeen, ensimmäinen ajatus silloin oli, että milloin lapsi syntyy. Helpotti paljon, että hän ymmärsi tilanteen ja käski keskittyä vain perheeseen, Granlund kertoi.

Granlund liittyi uuden joukkueensa vahvuuteen reilun vuorokauden kuluttua Milon syntymästä. Hän on ehtinyt jo hankkia Nashvillestä kodin perheelleen.

– Mentiin helpoimman kautta. Kalustettu kämppä alkuun. Tähän alkuun ei tarvitse mitään erityistä, Granlund sanoi Urheilulehdelle.

Granlund on ehtinyt pelata uudessa NHL-seurassaan nyt kahdeksan ottelua, joissa hän on tehnyt 1+3=4 tehopistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt