NHL

Kevään MM-kisojen tulee, ei tule -arvausleikki kiihtyy – näin vastaa Mikko Rantanen

Julkaistu:

NHL
Colorado Avalanchen NHL-tähti Mikko Rantanen pohtii osallistumista MM-kisoihin.
Joka kevät sama kaava toistuu. Kun NHL:n runkosarja alkaa taittua loppusuoralle, spekulointi mahdollisista MM-kisapelaajista kuumenee.

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen on lähtenyt innolla mukaan viime vuosina MM-kisoihin, kun Avalanchen kausi rapakon takana on päättynyt ennen aikojaan.

Viime keväänä Rantanen liittyi leijonamiehistöön, kun Avalanchen kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Nashville Predatorsia vastaan. Rantanen on nähty MM-jäillä kolmena edellisenä keväänä, mutta tänä vuonna NHL:n tehokkaimman suomalaispelaajan pelaaminen Slovakian MM-turnauksessa on epätodennäköistä.

Rantasen kolmivuotinen tulokassopimus päättyy tähän kauteen. Sopimustilanne on suurin este, miksi MM-reissu jää näillä näkymin väliin, vaikka Avalanchen kausi päättyisi jo runkosarjaan.

– Se vaikuttaa aika paljon, kun ei ole sopimusta ensi kaudesta. En ole muutenkaan miettinyt kisoja sen enempää näin kauden ollessa kesken, mutta yleensä se menee niin, että kun sopimus on katkolla, silloin kisat jäävät väliin, sanoi Rantanen, jota odottaa muhkea palkankorotus tämän kauden jälkeen.

– Katsotaan nyt vielä tarkemmin, kun kausi jossain vaiheessa päättyy, että missä mennään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt