NHL

10 voittoa putkeen! NHL:n kuumin joukkue tyly vieras Minnesotan kotikaukalossa

Julkaistu:

NHL
St. Louis Blues synkensi Minnesota Wildin tilannetta taistelussa pudotuspelipaikoista.
Mikael Granlundin ja Mikko Koivun Minnesota Wildin tappiokierre jatkuu jääkiekon NHL:ssä. Minnesota jäi kotikaukalossaan St. Louisin jyräämäksi lukemin 0–4 ja on nyt hävinnyt kahdeksan edellisistä yhdeksästä ottelustaan.

Minnesota on yhä kiinni länsilohkon viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta jos nykyinen tahti jatkuu, joukkue karsiutuu pudotuspeleistä.

St. Louis sen sijaan otti jo kymmenennen perättäisen voittonsa. Tulikuuma Blues on noussut länsilohkossa kuudenneksi. Voittoputki sivuaa St. Louisin seuraennätystä, ennen tätä joukkue pystyi vastaavaan tammikuussa 2002. Tämän kauden NHL:ssä 10 ottelun voittoputkeen on yltänyt vain Buffalo.

Vladimir Tarasenko teki St. Louisille Minnesotaa vastaan tehot 1+2 ja venytti pisteputkensa jo 12 ottelun mittaiseksi. Nollan pitänyt Jordan Binnington torjui 31 kertaa.

– Tämä on kaikkien ansiota. Puolustus tekee hienoa työtä, hyökkääjät onnistuvat ja maalivahdit pysäyttävät kiekot. Tämä on kaikkien jäällä olevien ansiota, ei vain yhden tai kahden palaajan, sanoi St. Louisin päävalmentaja Craig Berube NHL.comin mukaan.

Kolmessa edellisessä ottelussa pisteille yltänyt Granlund jäi nyt koko joukkueensa tavoin ilman tehoja. Koivun kausi on jo päättynyt polvivamman takia.

Minnesota-luotsi Bruce Boudreau sanoi uskovansa yhä siihen, että joukkue kääntää kelkkansa.

– Kaikki laskevat meidät ulos koska emme pelaa hyvin juuri nyt. Uskon kuitenkin, että käännämme tämän vielä. Olemme tehneet niin aina ennenkin. Tarvitsemme vain jonkin yhden kipinän.

Itälohkon viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni oleva Pittsburgh otti niukan 6–5-voiton New York Rangersista kotonaan. Sekä Jevgeni Malkin että Kris Letang tekivät Pittsburghille kaksi maalia.

Rasmus Ristolaisen Buffalon ote pudotuspelipaikasta puolestaan lipesi entisestään, kun se koki 1–4-tappion New Jerseyn vieraana. Marraskuussa koko liigan kärjessä keikkunut Buffalo on itälohkossa kymmenentenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt