NHL

Sebastian Ahon NHL-seuraa haukuttiin ääliöiksi – joukkue otti ilon irti kiekkojäärän purkauksesta

Julkaistu:

nhl
Carolina Hurricanes käänsi Don Cherryn haukut vitsiksi.
Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Saku Mäenalasen NHL-seura Carolina Hurricanes on ihastuttanut kuluvalla kaudella keksimällä erilaisia tapoja hassutella kaukalossa voittojen jälkeen. Se ei ole miellyttänyt kaikkia.

NHL:n vanhoillisimpiin kuuluva Hockey Night in Canada -lähetyksen Coach’s Cornerin päätähti Don Cherry, 85, pahoittanut mielensä Hurricanesin pelaajien hassutteluista.
Lauantain lähetyksessä Cherry ampui täyslaidallisen Pohjois-Carolinan suuntaan.

– Minulle nämä kaverit ovat ääliöitä. Miksi heidän täytyy tehdä tällaista NHL:ssä? tuohtunut Cherry paasasi.

– Heidän on paras olla tekemättä tuota pudotuspeleissä. Tuo juhlinta on vitsi. Tiedän, mitä muut sanovat: ”siellä nuoret miehet vain ilmaisevat itseään ja nauttivat voitosta”, mutta tuota ei tehdä ammattilaiskiekossa! Ovatko nämä kaverit ääliöitä vai mitä? Tuo on aivan älytöntä, Cherry tylytti.
Carolinan Twitter-tilin esittelyteksti muuttui heti Cherryn purkauksen jälkeen muotoon: ”Se joukko ääliöitä, jolla on hauskoja tuuletuksia”. Sunnuntaina oli seuraavan markkinointikikan vuoro. Hurricanes päätti teettää Cherryn lausahduksesta t-paidan.
Carolinan pelaajien hassuttelua on mahdollista nähdä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa, kun Hurricanes saa New York Rangersin vieraakseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt