NHL

Fani tatuoi iholleen legendaarisen pyssytuuletuksen – Teemu Selänne: ”Ihan hullua”

Julkaistu:

NHL
Teemu Selänteen uroteko vuodelta 1993 ikuistettiin nyt kiekkofanin iholle.
22-vuotias helsinkiläispoika kirjoitti kaudella 1992–93 nimensä jääkiekon historiaan. Siitä lähtien koko kiekkomaailma on tuntenut Teemu Selänteen.

Kun Selänne teki maaliskuussa 1993 tuon kauden 54. maalinsa, niin hän rikkoi Mike Bossyn nimissä olleen tulokaspelaajien yhden kauden maaliennätyksen. Maalin jälkeen Selänne teki legendaarisen pyssytuuletuksen: hän heitti pelihanskan ilmaan oli ampuvinaan sen alas mailallaan.

Tuo Selänteen uroteko on nyt päätynyt kiekkofanin iholle. Tatuointitaiteilija Jesse Fisecki julkaisi Twitter-tilillään kuvan asiakkaalleen tekemänsä tatuoinnin valmistuttua tiistaina.
Selänne kommentoi kuvaa Twitterissä ihastuksissaan:

– Vau... Ihan hullua. Loistavaa työtä, Selänne kirjoitti.

Selänteellä on itsellään ainakin yksi tatuointi, johon liittyy erikoinen tarina. Selänne paljasti Orange County Register -lehden haastattelussa vuonna 2011, että maalitykille oli tehty pieleen mennyt tatuointi hänen omissa polttareissaan kesällä 1996.

– Ystäväni ensin kidnappasivat minut. Sitten he pukivat minut Elvikseksi ja jouduin esiintymään McDonald'd-ravintolassa, Selänne muistelee.

– Seuraavaksi minulle laitettiin huivi silmille ja kun se otettiin pois, olin tatuoijan pakeilla. Ajatus oli, että minulle tatuoidaan jalkaan salama ja Suomen lippu. Mutta tatuoija herpaantui ja erehtyi väreissä.

Suomen lipun sijaan Selänteen nilkkaan tatuoitiinkin Ruotsin lippu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt