Video: Tulikuuma Sebastian Aho loisti ykköstähtenä - NHL - Ilta-Sanomat

Video: Tulikuuma Sebastian Aho loisti ykköstähtenä

Sebastian Aho oli jälleen ratkaisijan roolissa Carolina Hurricanesin kotivoitossa.

Julkaistu: 2.2.2019 5:42, Päivitetty 2.2.2019 8:18

Sebastian Aho jatkaa vahvassa vedossa taalajäillä.

Sebastian Aho jatkoi siitä, mihin jäi ennen NHL:n tähdistötaukoa. Aho teki kauden 23. maalinsa Carolina Hurricanesin 5-2-kotivoitossa Vegas Golden Knightsia vastaan. Katso video Ahon maalista alta:

Ahon tuorein maali oli jälleen yksi komea yksilösuoritus. Aho valittiin myös ottelun ykköstähdeksi. Aho paahtaa neljän ottelun pisteputkessa, jonka aikana Hurricanesin ykköstähti on mättänyt tehot 2+5.

Aho nousi NHL:n pistepörssissä sijalle 16 ja ohi Aleksandr Ovetshkinin. Aholla on 51 ottelun jälkeen kasassa vakuuttavat tehot 23+35=58.

Kärppien kasvatti on enää seitsemän pisteen päässä viime kauden piste-ennätyksestään, kun runkosarjaa on jäljellä vielä 31 ottelua.

Saros ja kultaiset patjat

Juuse Saros käytti ensimmäistä kertaa tällä kaudella paljon aiemmin harjoituksissa huomiota herättäneitä kultaisia patjoja, räpylää ja kilpeä.

Vanhat tai uudet varusteet, ei väliä. Saros oli uusilla kultavehkeillään tutun varmaotteinen, kun Nashville Predators haki päätöserän neljän maalin kirillä 4-1-voiton Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin kotiluolasta.

Kauden 12. voittonsa torjunut Saros pesi toisessa päädyssä pelanneen virkaveli Roberto Luongon 27 torjunnallaan.

Saros, 23, on tuurannut ykkösvahti Pekka Rinnettä vahvasti. Seitsemästä viime startistaan Saros on torjunut kuusi voittoa. Katso alta viime yön suomalaiskooste:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?