NHL

NHL

Mikko Koskiselle muhkea diili! Solmi peräti kolmen vuoden jatkosopimuksen NHL:ään

Julkaistu:

NHL
Maalivahti Mikko Koskinen on tehnyt kolmivuotisen ja lähes 12 miljoonan euron arvoisen jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa.
Täksi kaudeksi Pietarin SKA:sta Edmonton Oilersin NHL-joukkueen maalille siirtynyt Mikko Koskinen on solminut seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Sopimuksesta uutisoi Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Koskinen, 30, tienaa uudella sopimuksellaan lähes 12 miljoonaa euroa, eli keskimäärin noin neljä miljoonaa kaudesta.

Kakkosmaalivahtina kauteen lähtenyt kaksimetrinen suomalaisveskari on noussut kauden edetessä Oilersin ykköstorjujaksi ohi Cam Talbotin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Koskinen on torjunut kuluvalla kaudella 27 ottelussa torjuntaprosentilla 91,1. Päästettyjen maalien keskiarvo hänellä on 2,78.

Koskinen kävi Pohjois-Amerikassa heti kesän 2009 varauksensa jälkeen, mutta tuolloin reilun kahden kauden aikana vyölle kertyi vain neljä NHL-ottelua New York Islandersissa.

Lopulta hän palasi uudelle yritykselle seitsemän SM-liigassa ja KHL:ssä vietetyn kauden jälkeen ja onnistui lunastamaan paikkansa NHL-maalivahtina.

Aiemmin maanantaina Carolina Hurricanes julkisti tehneensä viisivuotisen ja lähes 25 miljoonan euron arvoisen jatkosopimuksen Teuvo Teräväisen kanssa.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt