NHL

NHL

Vodkatehdas lupaa NHL-tähdelle ilmaiset viinat loppuiäksi, jos jatkosopimus syntyy Columbuksen kanssa

Julkaistu:

nhl
Artemi Panarinin nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.
NHL:n siirtoaika umpeutuu 25. helmikuuta. Ennen sitä ehtii vielä tapahtua paljon pelaajamarkkinoilla. Yksi kuuma puheenaihe ovat ne pelaajat, joiden sopimus päättyy tähän kauteen ja ovat vapaita solmimaan uuden sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa.

Yksi tällaisista pelaajista on Columbus Blue Jacketsissa pelaava Artemi Panarin. 27-vuotias venäläinen pelaa toista kauttaan Jarmo Kekäläisen johtamassa seurassa.

Yli piste per peli -keskiarvolla pelannut (41 ottelussa 47 pistettä) Panarin ei ole toistaiseksi suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta. Nyt paikallinen vodkatehdas yrittää houkutella Panarinia solmimaan jatkosopimuksen erikoisella tarjouksella.

Yhtiön ulkomainoksessa se kehottaa venäläishyökkääjää solmimaan jatkosopimuksen Columbuksen kanssa, ja palkkioksi yhtiö tarjoaa Panarinille ilmaiset vodkat loppuelämäksi.
Panarin ei ole ainoa Columbuksen avainpelaaja, josta tulee kuluvan kauden päätteeksi vapaa agentti. Toinen pelaaja on venäläismaalivahti Sergei Bobrovski.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Kanadalaissivusto Sportsnet listasi 12 kuuminta vapaata agenttia tällä hetkellä. Panarin sijoittui sillä listalla sijalle kolme. Suomalaisia ei ollut mukaan 12 pelaajan listauksessa, mutta erikseen mainittiin Valtteri Filppula ja Mikko Koskinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt