NHL

NHL

Jarmo Kekäläinen heivasi tähtipelaajan katsomoon – ”Seurassamme on tiettyjä odotuksia ja arvoja”

Julkaistu:

nhl
Sergei Bobrovski ei pelaa perjantain vastaisena yönä, kun Columbus kohtaa Nashvillen.
Columbus Blue Jackets ilmoitti torstaina, että seuran tähtiveskari Sergei Bobrovski on pudotettu pois joukkueen kokoonpanosta.

Asiaa tiedotteessa kommentoi Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen.

– Seurassamme on tiettyjä odotuksia ja arvoja, jotka määrittävät kulttuurimme. On ilmaantunut tapaus, jossa Sergei epäonnistui näiden arvojen ja odotusten noudattamisessa, Kekäläinen sanoi.

Suomalaispomo ilmoitti, että asia on seuran sisäinen eikä sitä kommentoida enempää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Columbus on hälyttänyt farmijoukkue Cleveland Monstersista Jean-Francois Bérubén, joka on mitä luultavimmin varamaalivahtina, kun Columbus kohtaa Nashville Predatorsin.

Sinitakkien kakkosveskari Joonas Korpisalo on suurella todennäköisyydellä torjuntavuorossa, sillä Bérubélla ei tällä kaudella ole tilillään yhtään NHL-peliä.

Bobrovski, 30, pelaa seitsemättä kauttaan Columbuksessa. Hänet palkittiin NHL:n parhaan maalivahdin Vezina-palkinnolla 2013 ja 2017.

Kulunut kausi on ollut venäläisveskarille iso pettymys. Epätasaisesti pelannut Bobrovski on väläytellyt, muttei ole pystynyt huipputasoonsa keskinkertaisen puolustuksen takana.

32 ottelussa pelannut Bobrovski vaihdettiin maalin suulta pois viimeksi tiistain kierroksella Tampassa, kun hänen taakseen ladottiin neljäs maali ajassa 48 minuuttia ja 27 sekuntia. Bobrovskin päästettyjen maalien keskiarvo on 2,87 ja torjuntaprosentti 90,6.

Kovaa 7,425 miljoonan dollarin eli noin 6,45 miljoonan euron vuosipalkkaa nauttivan Bobrovskin sopimus on katkolla ensi kesänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt