NHL

NHL

Kotiyleisö buuasi Patrik Laineelle, Winnipegin tähti myöntää vaikeudet – ”Turhauttavaa”

Julkaistu:

NHL
Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on hukannut tehonsa ja saanut kotiyleisön vihat niskoihinsa.
Winnipegin viime kotipelissä Coloradoa vastaan yleisö jopa buuasi, kun Patrik Laine epäonnistui tilanteen purkamisessa omassa kenttäpäädyssä.

20-vuotias Laine ei ole tänä vuonna avannut vielä maalitiliään ja joulukuussa hän onnistui vain kolmesti. Yhdeksässä viime ottelussa Laineen tehotilasto on -9.

Lukemat ovat kurjia, sillä odotukset huiman marraskuun jälkeen olivat pilvissä. Tuolloin Laine teki 18 maalia 12 ottelussa ja johti NHL:n maalipörssiä.

Laine ei kuitenkaan mökötä kotonaan, vaan keskittyy harjoitteluun. Winnipeg pelaa seuraavan kerran varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Minnesotassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ennen lentoa Jets piti vapaaehtoiset harjoitukset, joihin osallistui seitsemän kenttäpelaajaa. Yksi heistä oli Laine, joka keskittyi laukauksensa hiomiseen.

– Yritän aina kehittyä. Minun pitää paiskia töitä etenkin nyt, kun maaleja ei ole tullut. Maalipaikat eivät tule itsestään, vaan niiden eteen pitää nähdä vaivaa, Laine sanoi.

Viime sesongilla Laineella oli yhdessä vaiheessa vastaavanlainen kuiva kausi. Tuolloin hän sanoi, että ”jääkiekko on vaikeaa”. Nyt Lainetta muistutettiin tuosta lausunnosta ja hän myönsi miettivänsä samoja asioita.

– Pitkät maalittomat kaudet ovat olleet minun erikoisalaani. On aina turhauttavaa, kun ei saa tehtyä oikeita asioita jäällä, Laine sanoi.

– Maalien lisäksi joukkueen eteen voi tehdä paljon muutakin. Keskityn nyt niihin juttuihin ja yritän olla murehtimatta maalittomuutta. Osumat tulevat aikanaan, kunhan vain paiskii paljon töitä ja tekee pikkuasiat oikein.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt