NHL

NHL

Mitä Winnipegissä oikein tapahtuu? Kotiyleisö buuasi Patrik Laineelle jälleen

Julkaistu:

NHL
Patrik Laineen kuiva kausi puhuttaa Winnipegissä.
Patrik Laineen epätasaiset otteet puhuttavat Winnipegissä edelleen.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Winnipeg kaatoi Coloradon kotonaan lukemin 7–4, mutta tehopisteittä jäänyt Laine joutui paikallisten hampaisiin.

Winnipeg News -lehden Jets-toimittaja Mike McIntyre nimittäin raportoi, että hallissa kuultiin taas buuauksia, kun Laine epäonnistui tilanteen purkamisessa omassa kenttäpäädyssä.
Laineen esityksistä kysyttiin myös Winnipegin valmentajalta Paul Mauricelta. Paikallinen media tivasi Mauricen näkemystä siihen, miksi Laine on kadottanut tehonsa täydellisesti tulikuuman marraskuun jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän on parantanut niitä pelinsä osa-alueita, joita kaksikymppisen pitääkin. Laine laukoo yhä paljon, vaikka välillä kuivat kaudet venyvät pitkiksi, sitten taas kaikki laukaukset uppoavat. Meille kelpaa tämä nykyinen oikein hyvin, Maurice sanoi Winnipeg Sunille.

Winnipeg-luotsi otti puheeksi myös rajut odotukset, jotka pyörivät Laineen ympärillä illasta toiseen.

– Minäkin olen sortunut näihin odotuksiin. Oikea sana tilanteesta olisi ehkä ”huumaantunut”. Kun Laine ylittää sinisen, lähestyy B-pisteen kaarta ja valmistautuu laukomaan, odotukset ovat heti pilvissä. Aika harvalta pelaajalta odotellaan vastaavaa. Kun veto ei uppoa kaikkien pettymykseksi, Laine ei pysty peittämään turhautumistaan ja aloittaa kiroilun suomeksi, Maurice jatkoi.

Laine on tehnyt 42 ottelussa 24 maalia kuluvalla NHL-kaudella ja on sarjan maalintekijätilastossa sijalla 10. Kärkipaikalla viilettää Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Aleksandr Ovetshkin, joka on viimeistellyt 42 ottelussa 30 täysosumaa.

Coloradoa vastaan Laine laukoi kaksi kertaan Philipp Grubauerin vartioimaa maalia kohti.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt