NHL

Ruotsin supertulokas loukkaantui NHL:ssä – Jesperi Kotkaniemelle sataa vihaisia törkyviestejä

Julkaistu:

NHL
Elias Pettersson loukkaantui kaaduttuaan Jesperi Kotkaniemen kanssa.
Vancouver Canucksissa sensaatiomaista tulokaskautta pelaava Elias Pettersson loukkaantui ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Niin ikään tulokashyökkääjä Jesperi Kotkaniemi koukkasi Petterssonia harmittomassa tilanteessa, ja kaksikko kaatui sitä seuranneessa rytäkässä jäähän.

Petterssonin jalka vääntyi ikävästi. Hän makasi hetken tuskaisena jäässä mutta pystyi poistumaan omin jaloin kaukalosta.

20-vuotiaan ruotsalaistähden loukkaantuminen kirpaisi Vancouverin faneja, ja Kotkaniemi, 18, sai osakseen viharyöpyn sosiaalisessa mediassa. Tunnekuohuissa kommentoineet fanit syyttivät muun muassa Kotkaniemen teloneen Petterssonin tahallisesti.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Kanadalaisfanit löysivät nopeasti myös Kotkaniemen Instagram-tilin. Jo pari viikkoa sitten julkaistu tuorein kuva keräsi nopeassa ajassa useita satoja kommentteja liittyen yön ottelun välikohtaukseen.

Suurimmassa osassa vihakommenteista häntä haukuttaan loukkaavaan tyyliin likaiseksi pelaajaksi, mutta joukkoon mahtuu myös muutamia todella ala-arvoisia törkyviestejä.

Myös Montrealin kannattajat huomasivat Kotkaniemen saaman viharyöpyn ja säntäsivät puolustamaan suomalaispelaajaansa.

Kotkaniemen julkaisemassa kuvassa alkoikin nopeasti Vancouverin ja Montrealin kannattajien välinen sanasota.

Osa Vancouverin sai lisää vettä myllyynsä Kotkaniemen aiemmista kommenteista. Sportsnet kertoo, että Kotkaniemi oli vitsaillut vihaavansa ruotsalaisia, kun Montreal oli vieraillut Vancouverissa alkukaudella, ja häneltä oli kysytty Petterssonin kohtaamisesta.

Vancouverin valmentaja Travis Green antoi Kotkaniemelle synninpäästön viime yön ottelun jälkeen.

– Se ei ollut loppujen lopuksi likaista peliä heidän pelaajaltaan. Petterssonia koukattiin hieman, ja hän itseasiassa painoi takaisin, nojasi hieman ja yritti todennäköisesti antaa pienen vastataklauksen. Sitten kaksi nuorta pelaajaa kaatuivat jäähän. Ei se ollut jäähyn paikka, Green kertoi Sportsnetille.

Montreal voitti ottelun maalein 2–0. Kotkaniemi syötti voittomaaliksi jääneen avausosuman.

Kierroksen suomalaiskooste:
Jos video ei näy, katso se tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt