NHL

Miro Heiskanen jatkoi NHL:ssä pisteputkeaan hirmukudilla – ohitti Norris-voittajan pakkien pistepörssissä

Julkaistu:

NHL
Miro Heiskanen loistaa NHL:n tulokaspakkien ykkösnimenä.
Dallas Starsin 19-vuotias tulokaspuolustaja Miro Heiskanen jatkoi pisteputkeaan varhain perjantaiaamuna, kun Stars kohtasi vieraskiertueen viimeisessä ottelussa San Jose Sharksin.

Heiskanen laukoi Starsin 2–3-kavennusmaalin kolmannessa erässä painavalla ja tarkalla rannelaukauksella.
  • Katso maali alla olevalta videolta
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heiskasen kavennuksesta huolimatta kiri jäi vajaaksi, kun Sharks vei 3–2-voiton.

Maali oli tulokkaiden tehokkaimmalle puolustajalle kauden seitsemäs. Heiskanen on tehnyt neljän ottelun pisteputkensa aikana tehot 3+2.

Starsin suomalaisista myös Julius Honka pääsi pisteille. Ensimmäisen ottelunsa joulukuussa pelannut Honka alusti vierasjoukkueen avausmaalin.
  • Katso kierroksen suomalaiskooste alla olevalta videolta
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heiskanen on tehoilla 7+10=17 kolmanneksi tehokkain tulokas tällä hetkellä. Edellä ovat vain Vancouver Canucksin ruotsalaissentteri Elias Pettersson (16+17=33) ja Ottawa Senatorsin amerikkalaissentteri Colin White (8+11=19).

Koko liigan puolustajien pistepörssissä Heiskanen nousi Norris Trophyn kertaalleen voittaneen Drew Doughtyn (2+15=17) ohi sijalle 25.

Puolustajien maalipörssissä suomalaislupauksen kanssa seitsemässä maalissa ovat Kris Letang, Aaron Ekblad ja Jeff Petry. Enemmän maaleja ovat tehneet ainoastaan Matt Dumba (12 maalia), Morgan Rielly (10) ja Thomas Chabot (8).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt