Pastori tienasi miljoonan Patrik Laineen mahtitempun ansiosta – tapasi nyt kiekkotähden leveä hymy kasvoillaan

Winnipegiläisen Christopher Haleyn elämä muuttui, kun Patrik Laine teki viisi maalia St. Louis Bluesin verkkoon.

Christopher Haley pääsi tapaamaan Patrik Laineen Winnipegin kotihallissa.

28.11.2018 18:15

Christopher Haley oli osallistunut markettiketjun kilpailuun, jossa pääpalkintona oli miljoona Kanadan dollaria (nykykurssilla 660 000 euroa). Sen hän sai omakseen, kun Winnipeg Jetsin Patrik Laine osui viidesti lauantaina.

Tiistai-iltana Haley pääsi Winnipegin kotiotteluun juhlimaan voittoaan. Häntä haastateltiin ottelun aikana ja kuvaa näytettiin hallin videokuutiolla.

Haley sai myös kerrata tuntojaan TSN-urheilukanavan haastattelussa. Pastorina työskentelevä Haley kertoi kuulleensa onnenpotkustaan seurakuntalaiseltaan. Hän sanoi, että voitto tuntui aluksi aivan käsittämättömältä.

– Haluan kiittää Jumalaa tästä lahjasta – ja Patrik Lainetta! Haley sanoi televisiossa.

Haley kertoi myös, kuinka voitto teki hänestä julkkiksen Kanadassa. Häntä on pyydetty lukuisiin haastatteluihin. Tilanne tuntui Haleysta jopa hieman oudolta, mutta hän hyväksyi sen osana jättipotin voittoa.

Ottelun jälkeen Haley pääsi tapaamaan Lainetta. Leveästi hymyillyt pastori sai muistoksi pelistä suomalaistähden nimikirjoituksen.

Haley ei saa koko miljoonapottia heti. Kilpailun sääntöjen mukaan hänelle maksetaan 50 000 dollaria (33 000 euroa) vuodessa 20 vuoden ajan.

Winnipeg hävisi ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan 3–4. Samalla katkesi Laineen neljän ottelun maaliputki, jonka aikana suomalaistähti teki 11 maalia.

Torstaina Winnipeg kohtaa Chicago Blackhawksin kotonaan. Jos Laine, 20, pystyy tekemään taas viisi maalia, hän nostaa kuukauden maalimääränsä 21:een, joka olisi NHL:n kaikkien aikojen ennätys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?