NHL

NHL

Aleksander Barkoville suuri kunnioituksen osoitus NHL-pelaajilta

Julkaistu:

NHL
Aleksander Barkov on NHL-jääkiekkoliigan aliarvostetuin pelaaja, kertoo kysely.
Florida Panthersin suomalaissentteri Aleksander Barkov on NHL-jääkiekkoliigan aliarvostetuin pelaaja, ilmenee NHL-jääkiekkoilijoiden keskuudessa tehdystä kyselystä.

NHL:n nettisivusto kertoo, että 56 vastanneesta pelaajasta kymmenen valitsi Barkovin liigassa suorituksiinsa nähden vähiten huomiota saavaksi.

– Et edes huomaa, mitä kaikkea hän saa aikaan. Hän on vahva luistelija, ja hänen kätensä ovat inhottavat, Anaheim-puolustaja Josh Manson tuumasi.

– Hänellä on myös hyvä laukaus. Hän on aliarvostettu, ehdottomasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puolustajien lisäksi myös hyökkääjillä riittää tekemistä Barkovin kanssa. Panthers-tähteä arvostetaan yhtenä liigan parhaista puolustavista hyökkääjistä.

– Hän on iso ja vahva, ja hänellä on ilmiömäiset kädet. Hän on myös pettävällä tavalla nopea, Vancouverin sentteri Bo Horvat kommentoi.

Myös Calgaryn Elias Lindholm näkee, että aliarvostetuimmasta ei ole epäselvyyttä.

– Parina viime vuotena hän on saanut enemmän huomiota, mutta ei edelleenkään niin paljon kuin ansaitsisi, Lindholm tiivistää.

Äänestyksen kakkonen oli Washingtonin keskushyökkääjä Nicklas Bäckström kahdeksalla valitsijallaan. Winnipegin Blake Wheeler sai kolme ääntä, seitsemän pelaajaa kaksi ja 21 pelaajaa yhden.

Huippusyksyä pelaava Coloradon hyökkääjä Mikko Rantanen oli kahden kollegan mielestä liigan aliarvostetuin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt