NHL

Laine ja Barkov kohtasivat NHL-videopelissä – jännitysnäytelmän ratkaisu saatiin vasta viimeisillä sekunneilla

rac

Julkaistu:

NHL
Suomalaiset NHL-tähdet ovat viettäneet yhdessä aikaa Helsingissä.
Patrik Laine ja Aleksander Barkov kohtaavat toisensa jäällä Helsingissä torstaina ja perjantaina. Suomalaiset NHL-tähdet ottivat toisistaan mittaa jo etukäteen.

Tällä kertaa kummallakaan ei ollut luistimia jalassa. Lajina oli videopeli NHL 19.

Artikkelin videolta voit katsoa koosteen NHL-tähtien pelitilaisuudesta. Barkov ja Laine kertovat ajatuksiaan otteluiden alla.

Suomalaiskiekkoilijoiden tiedetään pelanneen usein yhdessä ja haastaneen toisiaan videopeleissä etäyhteydellä. Kyseisten kohtaamisten tulokset ovat kuitenkin vain tamperelaismiesten omassa tiedossa.

Laine sai tuekseen Winnipeg Jetsin ohjaimiin tubettaja Arttu Lindemanin ja JVG-räppäri Jaren. Barkovin joukkueessa Florida Panthersissa edustivat tubettaja Jaakko Parkkali ja JVG:n VilleGalle.

Puolen tunnin pelisessio päättyi lopulta Winnipeg Jetsin voittoon niukasti maalein 7-6.

Laine ja Barkov kertoivat pelinsä jälkeen, mitä Helsingissä pelattavilta oikeilta otteluilta voi odottaa.

– Kaksi tosi hyvää joukkuetta pelaa vastakkain: paljon taitoa ja nopeutta. Varmasti hyvä peli tulossa, Barkov summasi.


Vaikka ruudun ääressä hymy olikin herkässä, niin Hartwall-areenan jäälle suomalaispelaajat lähtevät tietenkin tosissaan. Barkovilla on selkeä suunnitelma Laineen pysäyttämiseksi.

– En mä varmaan rupea jarruttelemaan. Otetaan siltä se laukaus pois. Ei sillä paljon muuta ole.

Patrik Laineen peli on ollut ennen Helsingin otteluita vastatuulessa. Paineita ei kuitenkaan hänen mukaansa ole.

–  Ihan samoilla eväillä oikeastaan mennään. Normipeleihin lähdetään valmistautumaan. Fiilis on samanlainen kuin ennenkin.

Laine etsii myötäistä tuulta yksinkertaisella reseptillä: työtä, työtä ja työtä.

– Lähdetään nyt siitä, että saadaan normipelaaminen ensin kuosiin. Sitten toivottavasti lähtisi onnistumisiakin tulemaan. Kun tekee kovasti hommia, niin kyllä se palkinto tulee jossakin vaiheessa, Laine summasi.


Videopeleissä kummatkin suomalaistähdet luottavat Barkovin mukaan vahvasti omiin kykyihinsä. Oikealla jäällä vastuuta jaetaan enemmän.

Millainen videopelaaja Patrik Laine on?

– Aika samanlainen kuin minä: ampuu paljon, eikä syöttele. Yrittää itse tehdä kaiken, eikä onnistu missään. Jäällä oikeassa elämässä vähän parempi, Barkov kertoi.

Laine kuvaili puolestaan Barkovia ruudun ääressä hauskaksi kaveriksi.

– Kyllähän se hauska veijari kyllä on. Aika paljon tosiaan ollaan pelattu kimpassa. Se on hyvä pelimies ja muutenkin mukava kaveri.

Artikkelia muokattu 2.11.2018 klo 10.35 Joukkueiden kokoonpanot korjattu. Laineen joukkueessa pelasi Jare, ei VilleGalle. Vastaavasti Barkovin joukkueessa pelasi VilleGalle, ei Jare.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt