Patrik Laine ja Aleksander Barkov kuvattiin herkuttelemassa muhkeiden annosten äärellä – suomalaisille siiville ylistystä - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laine ja Aleksander Barkov kuvattiin herkuttelemassa muhkeiden annosten äärellä – suomalaisille siiville ylistystä

Suomalaiset NHL-kiekkoilijat nautiskelivat jääkiekkoilijoiden suosimasta herkkuruuasta.

Aleksandr Barkov (vas.) ja Patrik Laine nautiskelivat kiekkoilijoiden suosikkiruuasta Helsingissä.

30.10.2018 21:16

NHL-tähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov viihtyvät tunnetusti hyvin yhdessä myös kaukalon ulkopuolella.

Kaksikko vietti laatuaikaa myös tiistai-iltana kulinarististen nautintojen äärellä.

Suomeen osana NHL:n Euroopan-kiertuetta saapuneet huippupelaajat nauttivat Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa jääkiekkoilijoiden suosikkiruuasta eli kanansiivistä.

Kiekkosankareilla oli edessään melkoisen tuhdit annokset, joissa oli siipien lisäksi ranskanperunoita ja sipulirenkaita. Annoksia täydensivät yli 20 purkillista eri kastikkeita ja porkkana- ja sellerisiivut.

Kiekkoilijat huuhtoivat ruuan alas tuopillisilla raikasta vettä.

NHL:n Twitter-sivuilla julkaistussa kuvassa Laine ja Barkov kehuivat syömiään tulisia suomalaisia siipiä maailman parhaiksi, mikä synnytti heti keskustelua pohjoisamerikkalaisissa sosiaalisen median käyttäjissä.

Yhdysvaltalaiset ovat tunnetusti ylpeitä Buffalon kanansiipiperinteistä, eikä suomalaisten siipien hehkutus ollut kaikkien mieleen. Se tuskin haittasi tamperelaislähtöisiä kiekkoveijareita, jotka hymyilivät tyytyväisen oloisina annostensa äärellä.

Joukkueidensa avainpelaajiin kuuluvat Laine ja Barkov ovat saaneet Suomessa tavallistakin enemmän mediahuomiota. Tähtien edustamat seurat Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat torstaina ja perjantaina Helsingissä. Molemmat ottelut on myyty loppuun.

Lue lisää: Patrik Laine kertoi kanadalaistoimittajille millainen persoona Aleksander Barkov oikeasti on

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?