NHL

NHL

Ei mikään puukäsi: Teuvo Teräväinen esittelee taitojaan parvekkeella, katso video

Julkaistu:

NHL
NHL-tähti esittelee taitojaan hauskalla videolla.
Jääkiekossa termi puukäsi viittaa pelaajaan kehnoon mailatekniikkaan. Puukädellä syötöt karkailevat mailanlavasta ja kiekot pomppivat milloin mihinkin.

Puukäden kannattaa myös suosiolla jättää mailaharhautukset kanssapelaajille, joilla on pehmeämmät kädet sekä parempi rytmitaju ja koordinaatiokyky.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen osaa sen sijaan käsitellä työkaluaan. Todisteita tästä hän esittää Twitterissä leviävällä hauskalla videolla.

Videolla Teräväinen, 23, leipoo jääkiekkomailalla taidokkaasti golf-palloa. Kikkavideon tapahtumapaikkana on asunnon parveke, jolla on tekonurmen tapainen alusta golfrei’än kera.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pomputtelu- ja leipomisnäytöksen päätteeksi Teräväinen vielä ”chippaa” pallon koloon.
Jääkiekkomaila ja golf-pallo ei ole mikään uutuutta hohtava yhdistelmä. Osa pelaajista jopa verryttelee ennen otteluita hallien uumenissa veivailemalla ja pomputtelemalla jääkiekkomailalla golf-palloa.

Teräväinenkään ei ole ensimmäistä kertaa golf-pallon kimpussa jääkiekkomaila ”aseenaan”.

NHL:n runkosarjassa Teräväinen nakutteli viime kaudella 23+41=64 tehopistettä 82 ottelussa. Hän säväytti myös MM-jäillä kasattuaan 5+9=14 tehopistettä kahdeksassa pelissä. Suomi tosin putosi kisoista jo puolivälierävaiheessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt