NHL

NHL

Video: Pekka Rinne kertoo poikkeuksellisesta reitistään huipulle – lähettää tärkeän viestin: ”Kannattaa miettiä tarkkaan”

Julkaistu:

NHL
Elixirin Mestarien kesä -sarjassa on tällä kertaa mukana Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne.
Elixirin Mestarien kesä -sarjan tämänkertaisessa jaksossa fitnesstähti Janni Hussi ja kikkavideoistaan tunnettu jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen vierailevat Kempeleessä NHL-pelaajien kesäharjoituksissa.

Kaksikko osallistuu harjoituksiin ja kokeilee muutamia pelaajien tekemiä harjoitteita. Hussi ja Hurskainen myös yrittävät maalintekoa NHL-maalivahdin Pekka Rinteen, 35, selän taakse.

Videolla Nashville Predatorsin maalivahti Rinne kertoo, että hänellä ja viime kaudella neljässä eri NHL-seurassa pelanneella Jussi Jokisella, 35, on joka kesä veto.

– Onko sinulla Jussin kanssa koko ajan henkilökohtainen kilpailu menossa, ettei hän ainakaan saa tehdä yhtään maalia? kysyy Hurskainen Rinteeltä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On. Olemme Jussin kanssa monet kesät treenanneet yhdessä ja joka kerta on hyvät kisat menossa. Jussi on kova tilastonikkari, häntä ei oikein voi kusettaa tässä asiassa, Rinne vastaa.

Jokinen on tällä hetkellä ilman seuraa. Hän ilmoitti Ilta-Sanomien haastattelussa viime viikonloppuna, ettei tule pelaamaan Suomessa verotuksellisista syistä ensi kaudella.

Rinne palkittiin kauden päätteeksi NHL:n kauden parhaalle maalivahdille jaettavalla Vezina Trophylla.

Hän lähettää videolla tärkeän viestin junioreille ja junioreiden vanhemmille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kaikilla ei ole välttämättä sama polku huipulle. Minä en ole pelannut ikinä yhtään poikien tai nuorten maaottelua, enkä ollut edes millään leirillä, Rinne sanoo.

– NHL:ään minut varattiin vasta 21-vuotiaana. Se on monille pelaajille ja pelaajien vanhemmille hyvä muistutus, että kaikkien asioiden ei tarvitse tapahtua tässä ja nyt. Kannattaa miettiä tarkkaan, missä itsee pääsee pelaamaan ja saa tarpeeksi vastuuta, Rinne sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt