NHL

NHL

Patrik Laineen uutisoitiin matkaavan Venäjälle Putinin ja Niinistön tapaamisen yhteydessä – Laineen leiristä tiukka kannanotto

Julkaistu:

Jääkiekko
Patrik Laineen agentti tyrmää venäläisväitteet, joiden mukaan suomalaistähti olisi menossa pelaamaan hyväntekeväisyysotteluun Sauli Niinistön ja Vladimir Putinin tapaamisen yhteydessä.
Sotshin kaupunginjohto tiedotti keskiviikkona, että Winnipeg Jetsin NHL-tähti Patrik Laine osallistuisi kaupungissa pelattavaan hyväntekeväisyysotteluun yhdessä muun muassa Teemu Selänteen, Jari Kurrin, Jevgeni Malkinin ja Pavel Datsjukin kanssa.

Venäläisen Kubanskie novosti -sivuston mukaan Suomen ja Venäjän välinen ystävyysottelu pelattaisiin samana päivänä, kun presidentit Sauli Niinistö ja Vladimir Putin tapaavat Sotshissa.

Laine ei kuitenkaan Venäjän median ennakkotiedoista poiketen osallistu ystävyysotteluun. Laineen agentti Petteri Lehto välitti tiedon Ilta-Sanomille torstaina.

– Patrik keskittyy täysillä tulevaan kauteen eikä ole lähdössä Sotshiin pelaamaan mainittua ottelua. Enempää aiheesta on turha puhua, sillä näitä niin sanottuja uutisia ilmestyy lähes päivittäin, Lehto sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jokerien GM:nä työskentelevä Jari Kurri oli keskiviikkona avoimempi ottelua kohtaan, mutta hänkään ei vahvistanut osallistuvansa tapahtumaan.

– On ollut puhetta. Jotakin peliä sinne järjestellään. Ei sitä ole ainakaan vielä minun korviini vahvistettu, Kurri muotoili.

Kurri epäili, että Aleksander Barkov saattaisi osallistua otteluun, mutta suomalaistähti kertoi IS:lle, ettei ole kuullut asiasta.

Niinistön ja Putinin tapaamispaikkaa ei ole toistaiseksi vahvistettu Kremlin tai tasavallan presidentin kanslian taholta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt