NHL-tähti Aleksander Barkoville tulossa rikossyyte – epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-tähti Aleksander Barkoville tulossa rikossyyte – epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Jutulle ei ole vielä määrätty istuntopäivää.

Jääkiekkoilija Aleksander Barkov NHL-tähtien Bermudan Kannu -tennisturnauksessa 6. heinäkuuta 2018.

20.7.2018 16:16

Pirkanmaan käräjäoikeuden papereiden mukaan Suomen kirkkaimpiin NHL-tähtiin kuuluva Aleksander Barkov, 22, on lähiaikoina joutumassa syytteeseen käräjäoikeudessa.

Käräjäoikeuden papereista ilmenee, että vuonna 1995 syntynyttä Barkovia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Rikosasia on pantu vireille juhannusviikolla 21. kesäkuuta. Sen tarkempia yksityiskohtia ei käräjien papereista ilmene.

Käräjäoikeudesta kerrotaan, että jutulle ei ole vielä määrätty istuntopäivää. Jutun syyttäjä on kesälomalla. IS ei tavoittanut syyttäjää.

Toisen polven kiekkotähti Aleksander ”Sasha” Barkov pelaa Florida Panthersissa ja kuittaa vuodessa 5,9 miljoonan dollarin tilin. Kesät pelaaja viettää syntymäkaupungissaan Tampereella.

Monien muiden kiekkohuippujen tapaan Barkov on pelannut kesäisin rullakiekkoa tamperelaisessa Pahalammen joukkueessa. Hän on kertonut lopettaneensa rullakiekkoilun, mutta aikoo kesäisin viihdyttää itseään tossulätkän parissa.

Ensi syksynä Barkov nähdään pelaamassa Suomessa, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat Helsingissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?