NHL

NHL

Stanley Cup -mestari kiinnitti tähtipuolustajan jättisopimuksella

Julkaistu:

NHL
John Carlson jatkaa Washington Capitalsin takalinjoilla.
Kanadalaisjätti TSN:n toimittaja Bob McKenzie uutisoi sunnuntaina, että Washington Capitals ja puolustaja John Carlson ovat päässeet yhteisymmärrykseen muhkeasta jatkosopimuksesta.

TSN:n mukaan Carlsonin ja Capitalsin välinen tuleva jatkosopimus on kahdeksan vuoden mittainen ja arvoltaan 64 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Carlsonin keskipalkka uudessa sopimuksessa on tasan kahdeksan miljoonaa dollaria.
Carlsonista, 28, tulee ensi kaudella tuoreen sopimuksen myötä NHL:n toiseksi kovapalkkaisin puolustaja yhdessä San Jose Sharksin Brent Burnsin kanssa. Tällä hetkellä kovinta vuosipalkkaa nautti NHL-puolustajista Nashville Predatorsin P.K. Subban (yhdeksän miljoonaa dollaria).

Carlson loisti Capitalsin ykköspuolustajana, kun Capitals voitti seurahistorian ensimmäisen Stanley Cupin päättyneellä kaudella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Carlsonista, 28, olisi tullut kauden jälkeen vapaa agentti, joka olisi vapaavalintaisesti siirtyä toisen seuraan, mutta amerikkalaispuolustaja halusi jatkaa uraansa Capitalsissa, missä hän on pelannut koko NHL-uransa.

Päättyneellä kaudella Carlson oli NHL:n tehokkain puolustaja niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissä. Runkosarjassa hän teki 82 ottelussa tehot 15+53=68. 24 pudotuspelissä Carlsson kasasi 5+15=20 pistettä.