NHL

NHL-tähti Erik Karlssonin vaimon kiusaamistapaukseen liitetty pelaaja kaupattiin kaksi kertaa samana päivänä

Julkaistu: , Päivitetty:

Jääkiekko
Mike Hoffman päätyi Aleksander Barkovin seuratoveriksi Floridaan.
Erikoisissa kohuissa viime aikoina rypenyt Ottawa Senators kauppasi laitahyökkääjä Mike Hoffmanin, puolustaja Cody Donagheyn ja viidennen kierroksen varausvuoron (2020) San Jose Sharksiin.

Senators saa vaihdossa laitahyökkääjä Mikkel Bödkerin, puolustaja Julius Bergmanin ja kuudennen kierroksen varausvuoron (2020).

Pelaajakaupan keskeisin pelaaja on Hoffman. Kuukausikaupalla siirtohuhuissa liikkunut kanadalaishyökkääjä on tällä hetkellä kiusallisen kohun keskellä.

Senatorsin tähtipuolustaja Erik Karlssonin vaimo Melinda on hakenut lähestymiskieltoa Hoffmanin kumppanille Monika Carykille. Ottawa Citizen -lehden mukaan Melinda Karlsson haki toukokuussa lähestymiskieltoa.

Melinda Karlssonin mukaan Caryk on nettihäiriköinnyt ja uhkaillut Karlssonin perhettä. Lähestymiskieltohakemuksen mukaan Caryk olisi useita kertoja toivonut sekä Karlssonien lapsen sekä Melinda Karlssonin kuolevan.

Karlssonit menettivät syntymättömän esikoislapsensa maaliskuussa. Kun Karlssonit kertoivat marraskuun lopussa odottavan perheenlisäystä, pariskunta joutui nettihäiriköinnin kohteeksi.

Senatorsin GM Pierre Dorion ei peitellyt pelaajakaupan motiiveja seuran tiedotteessa.

– Tämä pelaajakauppa osoittaa päättäväisyytemme vahvistaa joukkuetta jatkoa varten ja parantaa kemiaa, johtajuutta ja luonnetta pukukopissa. Olemme luottavaisia, että tämä on askel oikeaan suuntaan, Dorion kommentoi.

Karlssonin tulevaisuus Senatorsissa on edelleen kaikkea muuta kuin varmaa. Ruotsalaistähdellä on vielä vuosi sopimusta jäljellä, mutta Karlssonin ympärillä on liikkunut viime kaudesta lähtien paljon siirtohuhuja.

Hoffmanin matka jatkui uuteen osoitteeseen nopeasti tiistaina. Florida Panthers ilmoitti hankkineensa pelaajan riveihinsä.Panthersiin liikkuivat Hoffman ja seitsemännen kierroksen varausvuoro tämän kesän draftissa.

Sharks sai Panthersin toisen kierroksen vuoron kesän 2019 tilaisuudessa sekä tämän vuoden neljännen ja viidennen kierroksen varausoikeudet.

Lisätty tiedot Panthersin ja Sharksin välisestä kaupasta klo 19.08.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt