NHL

NHL

NHL-tähden vaimon syytöskohu miehensä seurakaverin puolisosta paisuu – kahden ex-joukkuekaverin vaimot avasivat sanaisen arkkunsa

Julkaistu:

Jääkiekko
Erik Karlssonin vaimo Melinda sai tukea miehensä entisten seurakavereiden puolisoilta.
Tiistaina Ottawa Citizen -lehti uutisoi, että Erik Karlssonin vaimo Melinda Karlsson on hakenut lähestymiskieltoa Monika Carykille, joka on Karlssonin joukkuekaverin Mike Hoffmanin pitkäaikainen kumppani.

Toukokuun alussa jätetyn lähestymiskieltohakemuksen mukaan Caryk on useita kertoja toivonut sekä Karlssonien lapsen että Melinda Karlssonin kuolevan. Hakemuksessa myös kerrotaan Carykin toivoneen jonkun päättävän Erik Karlssonin uran katkaisemalla hänen jalkansa.

Hoffman ja hänen kumppaninsa ovat kiistäneet väitteet.

Asiaa on käsitelty Senatorsin organisaation sisällä huhtikuusta lähtien, kertoo Hoffmanin agentti Robert Hooper. Asia oli tullut ilmi runkosarjan viimeisen ottelun jälkeen, kun Senators kohtasi Boston Bruinsin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hoffman ei ole agentin mukaan pyytänyt seurasiirtoa, mutta hän näkee Karlssonin ja Hoffmanin yhteiselon olevan tulevaisuudessa hankalaa.

– Heidän olisi vaikeaa olla samassa pukuhuoneessa tai samoissa puolisoiden tiloissa, Hooper kertoi Ottawa Citizenille.

Agentti kertoo on ollut useasti yhteydessä asian tiimoilta Senatorsin toimitusjohtajan Pierre Dorionin kanssa. Agentti myös paljastaa, etteivät Karlsson ja Hoffman ole keskustelleet asiasta keskenään.

– Tämä on herkkä ja vaikea tilanne. Tässä vaiheessa emme ole saaneet käsiimme mitään, mikä yhdistäisi Miken tai Monikan tähän tapaukseen.

Senators julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa kerrottiin, että kanadalaisseura tekee yhteistyötä NHL:n kanssa selvittääkseen tapauksen.

Erik Karlssonin ja hänen vaimonsa tueksi ovat rientäneet Senatorsin joukkuekaverit sekä entiset joukkuekaverit. Kesken kauden Pekka Rinteen joukkuekaveriksi Nashville Predatorsiin siirtyneen Kyle Turrisin vaimo twiittasi henkilökohtaisella Twitter-tilillään, että kyseinen nettikiusaaminen muuttui huhtikuussa, joksikin ihan muuksi.
– On valitettavaa, että tästä yksityisestä asiasta tuli julkista. Olen erittäin ylpeä Melindasta, kun hän puolustaa itseään ja perhettään. Se vaatii rohkeutta.


Senatorsista Colorado Avalancheen täksi kaudeksi siirtyneen maalivahti Andrew Hammondin puoliso kertoo omalla Twitter-tilillään, että Melinda Karlsson halusi pitää asian salassa.

– Jos vain tietäisitte, kuinka tämä ei yhtään yllätä. Järkyttävää. Pahinta tässä on se, että Melinda halusi pitää tämän yksityisasiana, koska hän on todella mukava ihminen myös silloin, kun joku toinen haluaa olla julma hänelle.
Paikallinen poliisi on kertonut tutkivansa tapahtunutta häirintää, mutta ei ole kertonut mitään mahdollisista syyllisistä.

Hoffmanin sekä Karlssonin on huhuttu siirtyvän kesällä pois Senatorsista.