Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pohtivat MM-kutsua – ”En uskalla sanoa vielä tässä vaiheessa mitään varmaa”

Carolina Hurricanesin suomalaistähdet eivät ole tehneet lopullista päätöstä MM-kisoihin lähdöstä.

Teuvo Teräväinen (vas.) ja Sebastian Aho pohtivat MM-kisoja.

Carolina Hurricanesin jääminen NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle antoi vaihtoehtoja Leijonien valmennusjohdolle, joka kartoittaa tällä hetkellä potentiaalisia NHL-pelaajia kevään MM-kisoihin.

Hurricanesin suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olisivat Leijonille todelliset kultakimpaleet MM-jäille, mutta ei kannata pidättää hengitystä tässä vaiheessa.

Kisakutsut ovat tulleet molemmille, mutta Aho ja Teräväinen ovat antaneet toistaiseksi varovaisia kommentteja liittyen MM-turnaukseen. Kumpikaan ei ole tehnyt vielä lopullista ratkaisuaan.

– En tiedä tarkalleen lähdenkö kisoihin. En uskalla sanoa vielä tässä vaiheessa mitään varmaa. Pitää puntaroida, Teräväinen kommentoi Ilta-Sanomille.

– Sama juttu kuin ”Teukalla” eli en ole tehnyt vielä lopullista päätöstä. Kun pääsen Suomeen, silloin varmaan teen ratkaisun, Aho sanoi IS:lle.

Teräväinen pelasi kaikissa Carolinan 82 ottelussa tällä kaudella, mutta se ei tarkoita, että 23-vuotias laitahyökkääjä olisi tällä hetkellä sataprosenttisessa kunnossa.

– Koko kauden ajan oli pientä vammaa, Teräväinen paljasti.

– Peli-intoa olisi, mutta pitää nyt katsoa ja ottaa hetki happea. En ole tehnyt lopullista päätöstä. Tässä on vielä monta viikkoa aikaa ennen kisoja.

Ahon kohdalla terveystilanne sallisi MM-kisamatkan.

– Ei ole mitään isoa vaivaa tai leikkauksia edessä. Sain pelata terveenä kauden loppuun, ilmoitti Aho.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?