NHL

NHL

Aleksandr Ovetshkinilta räikkösmäinen kommentti Laineesta – ”En piittaa”

Julkaistu:

nhl
NHL:n maalipörssin voitosta Patrik Laineen kanssa taisteleva Aleksandr Ovetshkin kuvaili venäläismedialle suhdettaan suomalaiseen maaliruiskuun.
Aleksandr Ovetshkin ja Patrik Laine taistelevat kiivaasti NHL:n maalipörssin voitosta. Tämä on saanut myös venäläismedian kiinnostumaan entistä enemmän suomalaisesta maaliruiskusta.

Laine on itse monessa yhteydessä kertonut, että Ovetshkin on hänen esikuvansa. Sovetski Sport -lehti puolestaan tiedusteli Ovetshkinilta, miten tämä suhtautuu Laineeseen.

Ovetshkinin vastaus kysymykseen toi mieleen Ferrari-tähti Kimi Räikkösen lausunnot formulavarikoilta.

– En piittaa siitä, ketä kaukalossa tulee vastaan. Oli se sitten Laine, Sidney Crosby tai joku muu, Ovetshkin sanoi Sovetski Sportille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jäälle mennessäsi et ajattele, ketä vastaan pelaat. Tavoitteena on tehdä maali, suoriutua hyvin ja voittaa, venäläispyssy jatkoi.

Ovetshkin myönsi nauttivansa siitä, että hän johtaa tarkka-ampujien taistelua maalipörssissä. Pörssivoitto on kuitenkin kaikkea muuta kuin varma. Ovetshkinilla on koossa 42 rysää ja Laineella 41.

– Meillä on vielä 13 ottelua jäljellä. Kaikki voi vielä muuttua nopeasti, Ovetshkin tuumi.

Laineen maila kelpasi jo viime kaudella

Ovetshkinin suhtautuminen Laineeseen vaikuttaa tuoreiden lausuntojen perusteella viileähköltä. Silti jo aiemmin on käynyt ilmi, että venäläistähti on vaikuttunut Tampereen Tesomalta ponnistavan hyökkääjän otteista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viime kaudella Ovetshkin halusi vaihtaa mailaansa Laineen kanssa, ja tämä myös toteutui.

Mailanvaihtoa voi pitää melkoisena kunnianosoituksena. Ovetshkin on aiemmin raportoinut Pohjois-Amerikan medialle, että hänen mailakokoelmistaan löytyy muun muassa Pittsburgh Penguins -legenda Mario Lemieux’n työkalu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt