NHL

NHL

NHL-puolustaja kaupattiin kesken ottelun – siirtomarkkinat kuumenevat

Julkaistu:

NHL
Ottawa Senators ja Los Angeles Kings vaihtoivat pelaajia.
NHL:n siirtotakaraja on enää vajaan kahden viikon päässä, mikä tarkoittaa, että siirtomarkkinat alkavat kuumentua. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä nähtiin kevään ensimmäinen iso pelaajakauppa, kun Ottawa Senators ja Los Angeles Kings vaihtoivat pelaajia.

Kings värväsi Senatorsista puolustaja Dion Phaneufin ja keskushyökkääjä Nate Thompsonin vaihdossa laitahyökkääjä Marian Gaborikiin ja keskushyökkääjä Nick Shoreen.

Vaihtokauppa tapahtui samaan aikaan, kun Ottawa ja Los Angeles pelasivat vierasotteluitaan itärannikolla. Phaneuf vedettiin pelaavasta kokoonpanosta sivuun kesken vierasottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Kaupan yhteydessä seurat sopivat, että Senators maksaa edelleen 25 prosenttia Phaneufin muhkeasta seitsemän miljoonan Yhdysvaltain dollarin kausipalkasta. 32-vuotiaan kanadalaispuolustajan seitsemän vuoden jättisopimus ulottuu kevääseen 2021 asti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Phaneuf ehti pelata Ottawassa lähes päivälleen kaksi vuotta. Toronto Maple Leafs kauppasi Phaneufin Ottawaan 9. helmikuuta 2016.

Tiistain Phaneuf-kauppa kiihdyttänee liikehdintää siirtomarkkinoilla. NHL:n siirtotakaraja on maanantaina 26. helmikuuta kello 22 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt