Äitinsä kanssa asuva Patrik Laine: ”Miksi kukaan haluaisi tehdä omaa ruokaansa?”

Patrik Laine asuu äitinsä kanssa Winnipegissä.

Patrik Laine edustaa Winnipeg Jetsiä.

6.2.2018 18:02

Winnipeg Jetsin hyökkääjä Patrik Laine pelaa toista kauttaan NHL:ssä.

Laineen, 19, äiti Tuija muutti poikansa mukana Winnipegiin kesällä 2016.

Nyt suomalaishyökkääjä on sivunnut asiaa The Players’ Tribunen artikkelissa. Verkkolehti julkaisee urheilutähtien kirjoittamia ja heidän näkökulmastaan haastattelun avulla kirjoitettuja juttuja.

– Kyllä, asun äitini kanssa. Mutta hei, jos ollaan rehellisiä, kyllähän sinäkin asuisit äitisi kanssa, jos pystyisit. Miksi kukaan haluaisi tehdä omaa ruokaansa? Laine puhuttelee lukijaa ja velmuilee.

Äitinsä kokkaamasta kotiruoasta nauttiva Laine käyttää valtaosan vapaa-ajastaan videopelien – lähinnä Call of Dutyn – pelaamiseen. CoD-harrastuksestaan aiemminkin puhunut Laine kertoi pelaavansa paljon pelikaveriensa ja Aleksander Barkovin kanssa.

Floridalaismedialle Laine mainitsi jo viime joulukuussa, että Barkov on aina linjoilla, kun Laine kirjautuu PlayStationilleen.

Äidin kyydillä kotiin

Matka Jetsin kotihallista MTC Centrestä taittuu kotiin tutussa seurassa.

– Äiti ajaa minut autolla aina hallilta kotiin peleistä, aivan kuin hän teki Suomessa. Hän tulee kaikkiin kotipeleihin. Se on tosi kivaa.

Hyökkääjän isä Harri ei ole muuttanut Kanadaan.

– Isäni asuu yhä Suomessa, mutta katsoo jokaisen Jetsin pelin. Tykkäämme yhä puhua lätkästä, mutta hän ei enää anna minulle paljoakaan neuvoja. Hän tulee minun ja äitini luokse muutamia kertoja vuodessa, Laine kertoo Players’ Tribunessa.

Tamperelainen Laine on tehnyt tällä kaudella 24 maalia ja syöttänyt 17 pelaamissaan 53 ottelussa. Tulokaskaudellaan Laine paukutti 73 ottelussa tehot 36+28=64.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?